Vali'den Meclis Üyelerine teşekkür plaketi

31 Mart yerel seçimlerinden sonra İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun dahil üyelerinin yüzde 70'nin değişeceği İl Genel Meclisinin seçim öncesi son günden toplantısına katılarak İl Özel İdaresi 2023 Yılı Faaliyet Raporunu sunan Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Başkan Dursun başta olmak üzere tüm Meclis Üyelerine ilimize sundukları hizmetlerden ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Vali'den Meclis Üyelerine teşekkür plaketi

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, İl Özel İdaresi 2023 Yılı Faaliyet Raporunun görüşüldüğü toplantıya katıldı. İl Genel Meclisi Salonunda düzenlenen toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Uğur Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı, İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdaresi birim amirleri katıldı. Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Uğur Karakaya tarafından İl Genel Meclisine sunulan 2023 Yılı Faaliyet Raporu oy birliğiyle kabul edildi.

İl Özel İdaresince 2023 Mali Yılında yapılması planlanan 163 faaliyetten devam eden işlerle birlikte 162’sinin gerçekleştirildiğini, yıl sonu itibariyle gerçekleşen proje oranından yüzde yüze yakın bir başarı elde edildiğini ve vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerden duyulan memnuniyeti en üst düzeye çıkarmak için 2024 yılında da bugüne kadar yapılan gayretli ve titiz çalışmaların üzerine koyarak çalışacaklarını belirten Vali Arslan, 2019-2024 döneminde görev yapan İl Genel Meclisi üyelerine ilimize sundukları hizmetlerden ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.