Valilik ve belediye makamı el değiştirdi

Tüm yurtta olduğu gibi Bartın'da da çocukların coşkuyla kutladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında valilik ve belediye makamı da el değiştirdi. Bartın Valisi Nurtaç Arslan, makamını Gazi Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi İdil Azra Aydoğan'a devrederken Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya'da koltuğunu Fatih İlkokulu öğrencileri Ömer Yiğit Güzel, Demir Güneri ve Tuana Dursun'a teslim etti.

Valilik ve belediye makamı el değiştirdi

Tüm yurtta olduğu gibi Bartın’da da çocukların coşkuyla kutladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında valilik ve belediye makamı da  el değiştirdi. 23 Nisan dolayısıyla Gazi Ortaokulu okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyeti kabul eden Bartın Valisi Nurtaç Arslan, koltuğunu 5. Sınıf öğrencisi İdil Azra Aydoğan'a devretti. Öğrencilerimizle hedefleri ve hayalleri hakkında sohbet eden Vali Arslan, makamını kendinden emin adımlarla geleceğin yöneticisi olma yolunda ilerleyen çocuklarımıza bırakmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Yalçınkaya yerini çocuklara bıraktı

Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya’da koltuğunu Fatih İlkokulu öğrencileri Ömer Yiğit Güzel, Demir Güneri ve Tuana Dursun’a teslim etti.  Fatih İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Burçin Polatlı ve Öğretmenleri Birol Pamuk ile birlikte öğrencileri makamında ağırlayan Sayın Yalçınkaya, kendisini ziyaret eden öğrenciler nezdinde tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.