Günal'ın hedefi metropol bir Bartın inşa etmek

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, projeleri arasında en çok Bartın'ın kalkınmasında önemli rol oynayan turizme dikkat çekiyor. Her fırsatta gelişmiş düzeyde metropol bir Bartın inşa edeceklerini vurgulayan Günal, Bartın'a AVM, ücretsiz Wi-Fi, 3 adet katlı otopark, Kongre Merkezi, İnkumu'na katlı otopark yapmak istiyor. Bartın Irmağını da turizme kazandırmak isteyen Günal'ın hedefinde Bartınspor başta olmak üzere amatör spor kulüplerine tam destek de bulunuyor.

Günal'ın hedefi metropol bir Bartın inşa etmek

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, projeleri arasında en çok Bartın’ın kalkınmasında önemli rol oynayan turizme dikkat çekiyor. Her fırsatta gelişmiş düzeyde metropol bir Bartın inşa edeceklerini vurgulayan İYİ Parti'li Günal, Bartın çayı ve çevresinin turizme kazandırılması gerektiğini dile getirerek "Yapacağımız yatırımlar ile şehrimizin tüm mahallelerinde esnafımızın ticari açıdan hareketlendirilmesi sağlanacaktır” dedi.

"Bartın’ın bir AVM’ye ihtiyacı var"

Yine herkesin merak ettiği AVM projesi. Bartın esnafımızın ekonomisini etkilemeyecek şekilde yerinin tasarlanıp yapılmasını sağlayacağız. Bartın AVM’si olmayan iki ilden bir tanesi. O nedenden dolayı Bartın’ın bir AVM’ye ihtiyacı şiddetle vardır ve artık bu herkes tarafından dile getirilmektedir. Bizim de buna duyarsız kalmamız mümkün değildir. Ondan dolayı AVM ile ilgili yer gösterilmesi, artık mecbur hale gelmiştir."

"Ücretsiz Wi-Fi "

Gençlerimiz için yapacağımız projelerden en önemlilerinden bir tanesi ki artık herkes teknolojiye, bilgiye ulaşmanın anlık olduğu noktada toplu olan, yoğunluk olan bölgelerde ücretsiz Wi-Fi hizmeti verilmesi gerekmektedir. Bu sadece gençlerimiz için değil, tüm halkımız için aslında gereklidir.

 

"3 adet katlı otopark"

Şehrimizin en önemli problemlerinden biri olan trafik sorunumuz işinde uzman, profesyonellerin katılımlarıyla oluşturacağımız komisyon ile birlikte tamamen ortadan kaldırılacaktır. Trafik probleminin başlıca nedenlerinden olan otopark sorununu 3 adet katlı otopark ile çözeceğiz.

"Kongre Merkezi"

Ayrıca sadece Bartın’ı değil diğer şehirlerimizi de kapsayacak bir büyüklükte kongre merkezi düşünüyoruz. Böylelikle İç Anadolu ve Orta Anadolu’daki şirketlerimizin toplantı ve kamplarını burada yapmaları için bir alan oluşturmak istiyoruz. Burada Bartın’ın yaz ve kış turizmine çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.

"Amatör sporlar desteklenecek"

Bunun haricinde amatör sporlarla ilgili eksiklerimiz çok fazla. Amatör futbol kulüplerimiz tesis sorunu yaşamakta, stat sorunu yaşamak ve bu stat sorununu yaşadığı için altyapımız çok kötü. Alt yapımızın çok kötü olması, Bartınspor’a da etki etmekte. Şehrin belli noktalarına spor kompleksleri yapılıp amatör spor desteklenecektir. Bu komplekslerde;

-              Futbol sahası

-              Basketbol sahası

-              Voleybol sahası

-              Tenis kortları

-              Buz pateni pisti

-              Jimnastik salonu bulunacaktır.

"İnkumu’na katlı otopark "

İnkumu’na katlı otopark projemiz var. Yapacağımız kafe benzeri oluşumlarla buradaki turizmi kat kat arttırmak istiyoruz ve herkesin trafik konusunda da bir rahatlama yaşamasını istiyoruz. İnkumun 12 ay boyunca turizme kazandırılması ile ilgili bir komisyon kurulacak ve gerekli tüm destek verilecektir.

"Bartın’da Deprem Gerçeği"

Bartın’ın deprem risk haritasının oluşturulması gerekiyor. Herkes oturduğu binanın nasıl bir bina olduğunu, ne kadar güvenli olduğunu bilmek zorundadır. Bununla ilgili mecburi bir yaptırım olmamakla beraber bu yapı sahiplerinin nasıl bir şeyin içinde olduğunu bilmeleri gerekmektedir.

"Acil toplanma merkezleri yapılmalıdır"

Mahallelerimizde acil toplanma merkezleri yapılmalıdır. Sel, deprem veya daha farklı doğal afetlerde, halkımızın krize girmemesi için önceden bizim bunu planlamamız gerekmektedir ve acil toplanma merkezleri herkesin ulaşabileceği ve sıkıntı olmayacak bölgelerde düzenlenmesi gerekmektedir.

"Irmağımızı turizme açmak istiyoruz”

Irmak temizliğinin acilen ve şiddetle yapılması gerekmektedir. Bundan dolayı Irmak Islahının acilen yapılarak daha sonra da Yalı bölgesinden Kanlı Irmak Caddesi’nin sonuna kadar ırmağımızı turizme açmak istiyoruz. Turizme kazandırıp Hendekyanı Caddesi ve çevresindeki caddelerin ve oradaki esnaflarımızın kalkınmasıyla Bartın’ımızın ekonomisini kalkınmasını sağlayacağımızı düşünüyoruz.”

Günal’ın kurum ziyaretleri devam ediyor

Bu hedefler doğrultusunda 31 Mart yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Atınç Günal, Bartın Vergi Dairesi Müdürü Bayram Usoğlu ve Defterdarlık personeli, Bartın Denetimli Serbestlik Müdürü İsa Küçük ve personeli, Türk Telekom Bartın İl Müdürü Serkan Kurt ve personeli, Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin ve personeli, Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Çetin ve İl Özel İdaresi personelini,  Bartın Halk Eğitim Müdürlüğü, Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü, PTT Bartın Merkez Şubesini, Bartın Askerlik Şubesini ve Özel Bartın Yaşam Tıp Merkezini ziyaret etti. Günal, Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür etti.

Günal'ın hedefi metropol bir Bartın inşa etmek
Günal'ın hedefi metropol bir Bartın inşa etmek
Günal'ın hedefi metropol bir Bartın inşa etmek
Günal'ın hedefi metropol bir Bartın inşa etmek
Günal'ın hedefi metropol bir Bartın inşa etmek
Günal'ın hedefi metropol bir Bartın inşa etmek