Valilikte gündem OSB

Bartın OSB'de bulunan İnovasyon Merkezinde gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık eden Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları da ziyaret etti.

Valilikte gündem OSB

Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında Bartın OSB’de bulunan İnovasyon Merkezinde gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısına Yönetim Kurulu üyeleri ve OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu katıldı.  Toplantıda OSB genişleme alanı parselasyon planı ve verilecek izinler hakkında OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu tarafından yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.

Fabrikaları da ziyaret etti

Nurtaç Arslan, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları da ziyaret etti. Kısa süre önce yakınlarını kaybeden SELKO Ateş Tuğla Fabrikası sahibi Selahattin Kalaycı ve oğlu Ahmet Kalaycı'ya taziye ziyaretinde bulunan Vali Arslan, merhume Nerdin Aysal ve Nesrin Kalaycı ile merhum Ertan Ün'e Allah’tan rahmet, iş insanları Kalaycı ve yakınlarına başsağlığı diledi. Ardından ERTAŞ Tekstil İşletmesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Arslan, üretim faaliyetleri hakkında işletme sahibi Tuncay Büyükyiğit'ten bilgi aldı.