Tunç'tan Şahin'e hayırlı olsun ziyareti

Bin 643 engelli ailesi evde bakım ücretinden faydalanıyor

Tunç'tan Şahin'e hayırlı olsun ziyareti

Haber Merkezi

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanan Mahmut Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tunç ziyarette Bartın genelinde 1643 engelli  ailesinin evde bakım ücretinden faydalandığını söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanan Mahmut Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Tunç’un yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav ve  İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun da yer aldı. Tunç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Müdür Şahin, müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şahin, Bartın’da Müdürlüğün görev alanına giren konularda vatandaşlara en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

291 ÇOCUĞA SOSYAL EĞİTİM DESTEĞİ

Bartın genelinde bin 643 engelli  ailesinin evde bakım ücretinden faydalandığını ifade eden Yılmaz Tunç, bu rakamın çok önemli olduğunu ve her ay 1,6 milyon liranın Bartın’a aktarıldığına dikkat çekti.  Tunç  ayrıca Bartın’da 291 çocuğa sosyal eğitim desteği olarak yılda 700 bin lira ödendiğini de söyledi. “AK Parti hükümetinden önce bu aileleri hatırlayan bir hükümet olmamıştı” diyen M Tunç; “Bu vatandaşlarımız konu komşusunun yardımına muhtaç ev köşelerinde adeta ölüme terkedilmişti.  Onlara da AK Parti hükümeti sahip çıktı ve çıkmaya da devam ediyor” ifadelerinde bulundu. Tunç, AK Parti hükümetleri döneminde TBMM’de  engelli ve yaşlılar ile şehit ve gazi yakınlarını ilgilendiren önemli yasal düzenlemeleri gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

.