Tunç ve Kalaycı, AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yılını kutladı

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti'nin 3 Kasım 2002'de iktidara gelişinin 19. yıl dönümünü kutladı.

Tunç ve Kalaycı, AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yılını kutladı

TBMM Adalet Komisyonu  Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti’nin 3 Kasım 2002'de iktidara gelişinin 19. yıl dönümünü kutladı. “Her şey Türkiye için” diyerek çıkılan millete hizmet yolunda AK Parti’nin 19 yılı geride bıraktığını ifade eden Milletvekili Tunç, “3 Kasım 2002 tarihinde “Her şey Türkiye için” diyerek çıktığımız millete hizmet yolunda 19 yılı geride bıraktık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’miz hayal dahi edemediğimiz icraatlarla büyüdü, gelişti, kalkındı. İnsan Hak ve Özgürlükleri ve demokrasi yolunda kesintisiz ilerledi. Her türlü engelleme girişimini, kurulan tuzakları milletimizin desteği ile aşmayı başaran AK Parti’miz yine milletimizin desteği ile ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozacak, milletimizin refahı için güçlü Türkiye’yi inşa etmeye devam edecektir. Başarılarla dolu nice AK yıllara…” dedi.

Kalaycı: “Yapacağımız daha çok hizmetlerimiz var”

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 3 Kasım 2002'de iktidara gelen AK Partimiz, tam 19 yıldır millete hizmet yolunda emin adımlarla ilerliyor” diyen İl Başkanı Turhan Kalaycı ise 3 Kasım 2002’deki seçimle iktidara geldikten bu yana millete hizmet sevdasıyla çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.

“Halka hizmeti adeta Hakk’a ibadet olarak görüyoruz”

İl Başkanı Kalaycı, milletin efendisi değil, hizmetkârı olma anlayışı içerisinde gayret gösterdiklerini belirterek,  “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerimize ulaşma gayretimizle birlikte ülke genelinde eğitim, sağlık, sanayi, yerli ve milli teknoloji hamleleri ve birçok alanda reform niteliğinde yatırımlar ve çalışmalar yaptık, yapmayı sürdürüyoruz. Bartınlı hemşerilerimizin bizlere olan güveni ve sevgisiyle, bizlerin de onlara layık olma anlayışıyla gece gündüz çalışmaya, hizmet etmeye devam ediyoruz. Bartın’ımıza birbirinden önemli vizyonlu, prestijli ve örnek olacak projeleri kazandırdık, kazandırmaya devam edeceğiz. Şehrimizin için yapacağımız daha çok işimiz, hizmetlerimiz var. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefemizle AK Parti Teşkilatları olarak canla başla çalışıyoruz. Hep birlikte nice yıllara, nice zaferlere inşallah” ifadelerinde bulundu