Otoparklar denetlendi

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Bartın İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezindeki otoparklara yönelik ruhsat ve fiyat denetimleri gerçekleştirildi.

Otoparklar denetlendi

Farklı sektörlerde iş yapan esnaflara evrak denetimi yapan ekipler bu hafta da otopark işletmelerini inceledi. İşyeri sahipleri ile ruhsat ve gerekli evrakları inceleyen Zabıta ekipleri evrakları tam olan esnaflara teşekkür ederken eksiği bulunan işyeri sahiplerine uyarıda bulunarak evrakların tamamlanmaması halinde cezai yaptırım uygulanacağını hatırlattı. Zabıta Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamada düzenlenen denetim planı çerçevesinde işletmelerde denetim çalışmalarının düzenli olarak devam edeceği aktarıldı.

“Denetimlerimiz Plan Program Çerçevesinde Devam Edecek”

Denetimlerle ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz denetimlerini sürdürüyor. Halkımızın huzuru ve refahı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın yararına olan tüm çalışmaları yaparak, halkımızın mağdur olmasının önüne geçiyoruz. Bu kapsamda da ekiplerimiz son olarak İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri ile birlikte şehir merkezimizdeki otoparklarda ruhsat ve fiyat denetimleri gerçekleştirdi. Denetimlere katılan personelimize teşekkür ediyorum. Bu tür denetimlerimiz plan program çerçevesinde devam edecek” dedi.