Ömertepesi'nde hayal kırıklığı kazandı

Sezonun ilk maçında kendi sahasında Sinop ekibinden Boyabat'la karşılaşan Bartınspor, daha maçın 2. Dakikasında defans hattındaki hatalı pas nedeniyle yediği golle soğuk duş aldı. Ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Boyabat'ın forveti Hüseyin Eray Harmancı takımına galibiyeti getiren maçın tek golünü attı. Maç boyunca etkisiz orta saha, ileri çıkmakta zorlanan kanatlar ve kötü defansıyla dikkat çeken Martı, sezonun daha ilk maçında ortaya koyduğu kötü oyunla taraftarı hayal kırıklığına uğrattı.

Ömertepesi'nde hayal kırıklığı kazandı

Sezonun ilk maçında Ömertepesi’nde grubunun iddiasız ve rakiplerine göre zayıf görünen ekiplerinden Boyabat’la karşılaşan Bartınspor, ilk maçta sahaya çakıldı. Maç boyunca gözlenen Bartınspor oyuncuları arasındaki kopukluk, koordinasyon ve kondisyon eksikliği, oyun kurmakta ve oyun geçişlerindeki tutukluk karşılaşmanın daha ilk dakikalarında kendini gösterdi. Maçın ikinci yarısında ilk yarıya nazaran daha iyi bir Bartınspor sahada olsa da 90 dakika değerlendirildiğinde kırmızı-siyahlı takım, neredeyse olmayan orta sahasıyla, ileri çıkmakta zorlanan kanatlarla, kademeye giremeyen kötü defansıyla, paslaşarak gidemediği için doldur-boşalt taktiği yaparak uzun toplarla rakip kaleye gitmeye çalıştığı oyunla dikkat çekti.

11 kişilik Bartınspor’dan 3 futbolcu hafızalara kazandı

90 dakika boyunca 11 kişilik takımdan oyunuyla maçın hafızalara kazınan Bartınspor’lu futbolcuları ise sadece Furkan Can, 10 numara Ata Yurtsever ve hızlı çıktığı kontra ataklarla Bartınspor’u bir anda oyundan düşüren Boyabat’ın, maçı 1-0 değil de farklı bir skorla kazanmasını kurtarışlarıyla önleyen kaleci Sabri Avcı oldu.

Taraftardan kötü kadro ve hoca isyanı

Sezonun ilk maçına büyük beklenti ve umutlarla gelen yüzlerce Bartınspor taraftarı da oynadığı kötü futbolla sahadan yenik ayrılan kırmızı-siyahlı takıp gibi tribünlerden üzgün ve bir o kadar da hayal kırıklığıyla ayrıldı. Taraftarın kötü futbol oynayan takıma ve Teknik Direktör Kamil Tantaoğlu’na tepkisi ise sosyal medya üzerinden sert oldu. Bartınspor’un sayfasına ve yapılan canlı yayınların altına yorum üzerine yorum yapan taraftar, kurulan kadronun kötü olduğunu ifade ederek acil transfer ve hoca değişikliği istedi.

Geçen sene boş kalan protokol koltukları bu sene doldu

Tarafta gibi maça il protokolü de yakın ilgi gösterdi. Özellikle geçen sene boş kalan protokol koltukları bu sene daha ilk karşılaşmada doldu. Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Vali Yardımcısı Uğur Karakaya, Belediye Başkan Vekili Tuncay Maden, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartınspor Başkanı Kenan Dursun birlikte maçı izleyen isimler arasında yer aldı.

Martı’ya 2. Dakika soğuk duş

Boyabat’a galibiyeti götüren gol ise karşılaşmanın 2. Dakikasında Hüseyin Eray Harmancı’ndan geldi. Martıya soğuk duş aldıran gol, Bartınspor kaptanı Hüseyin Erol’un defans hattındaki hatalı pasıyla geldi. Kaptanın hatasının affetmeyen Harmancı, ceza sahası çizgisi üzerinden yaptığı vuruşla Bartınspor filelerini havalandırdı. İlk yarısı Boyabat’ın üstünlüğü ile biten karşılaşmanın ikici yarısına Bartınspor 2 oyuncu değişikliği ile başlasa da zar zor ürettiği pozisyonlarda da fırsatı değerlendiremeyince skoru değiştiremedi ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

 

 

Ömertepesi'nde hayal kırıklığı kazandı
Ömertepesi'nde hayal kırıklığı kazandı
Ömertepesi'nde hayal kırıklığı kazandı
Ömertepesi'nde hayal kırıklığı kazandı
Ömertepesi'nde hayal kırıklığı kazandı