Mahmut Şahin göreve başladı

İlk ziyaret muhtarlara

Mahmut Şahin göreve başladı

Nurdan Eroğlu

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atanan Mahmut Şahin, göreve başladı. Müdür Şahin, Bartın İli Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay ve derneğe üye muhtarları ziyaret etti. ziyarette Müdür Şahin Bartın’da güzel işlere imza atmak istediğini ifade ederken Başkan Günay’da Şahin’e yeni görevinde başarılar diledi.

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atanan Mahmut Şahin, göreve başladı. Müdür Şahin, Bartın İli Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay ve derneğe üye muhtarları dün ziyaret etti.  Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Günay: “İlimizde başlamış olduğunuz bu görevde sizlere başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlk ziyaretinizi de bize gerçekleştirdiğiniz için şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Yapacağınız hizmetlerden dolayı da şimdiden teşekkür ediyorum. Bizler Bartın Muhtarlar Derneği olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Elimizden geleni yapmaya hazırız. Ziyaretinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Aslında ilk ziyareti bizim yapmamız gerekiyordu. Geldiğinizden haberim olmadı. Özür dileriz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ŞAHİN: “BARTIN’DA GÜZEL İŞLERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ”

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin ise Bartın’da güzel işlere imza atmak istediğini söyledi. Şahin,  “Burada beni ağırladığınız için Sayın Başkanıma ve değerli muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Atanmışlar ne kadar kıymetliyse, seçilmişler daha da kıymetli. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı hizmet bakanlığıdır. Hizmet için varız. Muhtarlarımız da böyle. Daha önceki aldığım görevlerde de önceliğim hep muhtarlarım olmuştur. Bartın’ın nabzını muhtarlarımızla tutalım istedim. Muhtarlarımızdan ricam hep dernek binasına gelmeyin. Biraz da il müdürlüğümüze gelin. Bizler sizi destekleme adına varız. Bartın’a yeni geldim. Ancak bize muhtarlarımız sahip çıkarsa başarılı olabiliriz. Bu nedenle sizleri ziyarete geldim. Eksik gördüğünüz bir şey varsa her zaman görüşe açığız. Sizlerin dilek ve temennilerinizi dinleyeceğiz. Kuruluşlarımızı tanımanızı istiyoruz. Belki huzur evine hiç gitmeyen muhtarlarımız var. Çocuk esirgeme de aynı şekilde. Biz tüm muhtarlarımızın buraları bilmesini istiyoruz. Bu nedenle biz Bartın’da güzel işlere imza atmak istiyoruz. Tabi bu sizlerin desteğiyle olacak” şeklinde konuştu.