Küçük Ecrin'e onur belgeli teşekkür

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Bartın Şubesi Başkanlığı, vatan ve polis sevgisini kaleme aldığı şiirle dile getiren İstiklal İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ecrin Çevik'e 'Onur Belgesi' vererek teşekkür etti.

Küçük Ecrin'e onur belgeli teşekkür

İstiklal İlköğretim Okulu öğrencisi 10 yaşındaki Ecrin Çevik, gece gündüz ayrımı yapmaksızın milletimizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışan polis amca ve ablalarına olan hayranlığını vatan sevgisi ile bütünleştirdiği şu dizelerle dile getirdi:

“Polis amca Erkan Algül

Vatan Bölünmez Biz Varız.

Dünya huzurla doldu,

Polis amcalar işe koyuldu,

Vatan için canlarını geda ettiler,

Vatan bölünmez, biz varız dediler,

Kar kış demeden suçluları yakaladılar,

Kahramandır yüreğimizde onlar,

Severiz onları gönülden,

Vatan bölünmez hep beraberiz dediler,

Suçluları yakalayan,

Bizi kurtaran Polis ablalar vardı yanımızda,

Vatan bölünmez hepimiz insanız! Dediler,

Gece gündüz çalışan,

Uykusuz kalarak bizleri kollayan,

Polisimiz olacak hep,

Vatan bölünmez, hepimiz biriz diyen…”

Algül: “İyi ki Ecrin’ler var”

Bunun üzerine Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Bartın Şubesi Başkanı Mustafa Erkan Algül, polis sevgisini şiiriyle ifade eden minik Ecrin’e olan minnet duygusunu dernek binasında düzenlenen tören ile kendisine Onur Belgesi vererek gösterdi. Algül, törendeki konuşmasında, “Küçük yaşına rağmen polis amcalarına ve polis ablalarına bu kadar güzel bir şekilde duygularını ifade edebilme yeteneğine sahip gönlü güzel kendi güzel bu evladımıza teşekkürlerimizi bir borç biliyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz. Ayrıca bu kadar güzel bir evlat yetiştiren annesine ve babasına da şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, huzuru ve asayişi için gece gündüz aralıksız olarak çalışan Emniyet Teşkilatımız, geleceğimizin teminatı Ecrin ve Ecrin gibi evlatlarımızın varlığı ile moral bulmaktadır. İyi ki Ecrin var, iyi ki Ecrin’ler var” dedi.