HEMA ve Bilginler ana sponsor!

Pazar günü Ereğli'de Karadeniz Ereğli Belediyespor'la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası ilk tur maçıyla ilk sınavını verecek olan Bartınspor, maç öncesi 22 futbolcuyla imzaları attı. Boğaz Tesislerindeki toplu imza töreninde Bartınspor Kulübü Başkanı Kenan Dursun, 15 Temmuz'daki olağanüstü kongreden bu yana hedeflediklerini sıralı olarak gerçekleştirmeye başladıklarını ifade ederek kulübün bu yıl ki ana sponsorlarını da açıkladı. Kulübe destek olan küçük esnaftan iş adamına, kamu kurum amirlerinden muhtarlara kadar herkese teşekkür eden Başkan Dursun yine kulübe 400 bin TL destek olan Bilginle Beton ve 1 milyon 250 bin TL bağışta bulunan Hattat Enerji ve Maden A.Ş'nin (HEMA) ana sponsor olduğunu söyledi. HEMA'nın ilk etapta 350 bin TL destek olduğunu ifade eden Kenan Dursun, bu paranın ilerleyen zamanlarda belli orandaki taksitlerde kulübe verileceğini kaydetti. Dursun'un bu açıklamalarına göre, bu sezonda Bartınspor'un önünde HEMA yazan formalarla sahaya çıkması bekleniyor.

HEMA ve Bilginler ana sponsor!

KUPA ÖNCESİ BARTINSPOR’DA İMZALAR ATILDI

Pazar günü Ereğli’de Karadeniz Ereğli Belediyespor’la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası ilk tur maçıyla ilk sınavını verecek olan Bartınspor, maç öncesi 22 futbolcuyla imzaları attı. Boğaz Tesislerindeki toplu imza törenine Bartınspor Kulübü Başkanı Kenan Dursun başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartınspor Teknik Direktörü Tantaoğlu ve teknik heyeti katıldı. Törende Bartınspor’un son dönemlerde zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Başkan Dursun, 15 Temmuz’daki olağanüstü kongreden bu yanaki süreci anlatarak şunları söyledi:

“15 Temmuz’dan beri büyük bir merakla Bartınspor’umuzun yeni yapılanmasını bekleyen kıymetli taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi merakla takip ettiler. 15 Temmuz’dan sonra almış olduğumuz bu ulvi görevi layıkıyla yerine getirmek için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte zor bir zamanda, zor bir görevi aldığımızın farkındaydık. 15 Temmuz’da olağanüstü bir kongreyle bir yönetim gerçekleştirdik. Geriye dönük baktığımızda Bartınspor son dönemlerde zorluklarla dolu bir süreç yaşadı. Kongre sürecinde bir yönetim oluşturmaya gayret ettik. Yönetim Kurulu Başkanı olarak da bir uzlaşıyla ismim öne çıkınca bende geri durmak istemedim.

“Bizim Bartın’a bir borcumuz var”

Duramazdım. Çünkü bizim Bartın’a bir borcumuz var. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Bu şehir bize birçok şey emanet etti ve büyük görevler yükledi. Bartınspor, Bartın’ımızın markası. Bartın’ın dışarıya açılan penceresi. Bunun gereği olarak da 15 Temmuz’dan sonra gerçekten zor bir süreci yöneterek öncelikle teknik heyetimizi oluşturduk. Ben Kamil Hocamın ve ekibinin bizim önümüze çıkan bir şans olarak düşünüyorum. Bartın’ın alt yapısına çok önem veren bir hocamız. Onun yanında Nail Hocamız ve Teknik Sorumlumuz Oktay Hocamızla birlikte iyi bir ekip oldular. Bizde yönetim olarak destek oluyoruz.

“Bartınlı oyuncularımızın hepsini takımımıza davet ettik”

Kongrede söylediğim bir söz vardı. Biz Amerika’yı yeniden keşfetmeyeceğiz. Bartın’ın uzun zamandır yapamadığı bir şeyi yapmamız gerekiyordu. Bartın’ın çocukları bu takımda yerini almalıydı. A Takımında da, alt yapıda da almalıydı. Öncelikle birinci dersimiz buydu. Biz Bartın’da futbol oymamış, sonra başka illere gitmiş Bartınlı arkadaşlarımızın hepsini davet ettik. Davetimize icabet eden arkadaşlarımızda oldu. Bunlar bizim değerimiz. A Takımında her dönemden fazla bizim Bartınlı çocuklarımızın bu takımın içerisinde yerini alacağına eminim.

“Takımın yüzde 40’ı Bartınlı”

Genel Kurulda söylediğimiz bir şey daha vardı. Alt yapıyı kurduk. U17, U18 takımımız artık var. Yani A Takımımızla antrenmana çıkan birçok Bartınlı arkadaşlarımız var. Takımın bütününe baktığımıza yüzde 40’ı Bartınlı. Biz Bartınlı çocuklarımıza güveniyoruz. Bu formayı inşallah onlara teslim edeceğiz. Onlarda da mücadele bekleyeceğiz. Biz onlara sahip çıkacağız. Onlarda bu takıma hakkından fazla ellerinden geleni yapacaklarına ben inanıyorum. Sıralı gideceğiz dedik. Sıralı gitmekten maksat şuydu; Biz önce kendi değerlerimizi ortaya çıkaracağız. Bunu yaptık. Diğer kulüplerin ne yaptığınız göreceğiz. Hazırlık maçlarında ne yaptığımızı göreceğiz. Lig başladığında, devre olduğunda yine fotoğrafımıza bakacağız. Ulaşmamız gereken hedefte yönetim kurulu kararımız ve teknik ekibimizle birlikte bu şekilde bir kararımız var.

“Transferlerimizi bitirdik” dedi ama…

Yola giderken biz güçlü bir takım kurmaya her gün ayrı ayrı odaklanıyoruz. Bu takımın içinde orta yaştan, abi yaşında olanlar ve gençler var. Bu konuda iyi bir harman yaptığımızı düşünüyoruz. İyi bir ekip kurduğumuzu düşünüyoruz. İlk sınavımız Pazar Günü Ziraat Türkiye Kupası olacak. Yer ve zaman hiç fark etmez. Bizim arkadaşlarımız çıkacaklar, Bartınspor’umuzun formasını giyecekler ve hem bu maçta hem de diğer maçlarda ellerinden geleni çok güzel bir şekilde ortaya koymuş olacaklar. Ligler 14-15 Ekim’de başlamış olacak. Biz son transferlerimizde dün bitirmiş olduk. Bugün bütün lisanlarımız hazır hale geldi. Bu şu demek değil. Önümüzde imkanlarımız genişlediği müddetçe ki kulübün ekonomisini yönetmek de önemli yeni transferleri de transfer dönemi kapanana kadar gerçekleştirebiliriz.

“Bir ekip ruhuyla Bartın’da bu işi beraberce başarmış olacağız”

Bu kulübe kaynak bulmak çok önemli. 1,5aydır bizlerin yanında duran Bartın esnafımıza, Bartın’ın iş adamlarına, Bartın’ın tüccarlarına ben çok teşekkür ediyorum. Hiçbir kapıdan bizi geri çevirmeyen bütün Bartın halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bartın halkı Bartınspor’u önemsiyor. Bizde onların bu beklentisine doğru cevap vermeye gayret edeceğiz. Onların güvenini boşa çıkarmamak için var gücümüzle bütün terimizi akıtacağız. Bu süreçte yanımızda olan başta Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a gerçekten manevi ve maddi bizim yanımızda oldu. Belediye Başkanımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu iyi niyetle bizim yanımızda. Yine AK Parti Bartın Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz o da gerçekten ilk gün orada bizi layık görürken ifade ettiği sözün arkasında durdu. Ona da çok teşekkür ediyorum. Biz bir ekip ruhuyla Bartın’da bu işi beraberce başarmış olacağız.

HEMA ve Bilginler ana sponsor

İki tane ana sponsorumuz var. Birinci ana sponsorumuz Hattat. Hattat Enerji ve Maden A.Ş (HEMA). Kendisinde buradan bizim bu çağrımıza kulak verdiği için  çok teşekkür ediyorum. Bartın’ın en büyük firmalarından bir tanesi. Bu nedenle formamızın ana sponsoru. Bilginler Beton bizim takımımızın ikinci ana sponsoru. Her iki firmamıza da çok teşekkür ediyorum. Bizim büyük yükümüzü onlar aldı. 9 ay sürecek bir serüvenimiz var. Yönetim Kurulu ile birlikte sahada bu konuda gayretimiz devam ediyor. Kombine satışlarımızı biraz sessiz yürütüyoruz. Kombine satışlarımızda başta kamu kurumlarımızın bütün müdürleri, Sayın Valimiz başta olmak üzere yine Sayın Valimizin de bu kulübe büyük destekleri var. Muhtarlarımız yine sessiz sedasız desteklerini sürdürüyor. Bartın kaynak açısından büyük bir noktaya geldi.”

Kenan Dursun bu açıklamalarının ardından teker teker futbolcularla imzaları attı. İmza atılan futbolcular ise şunlar:

Süleyman Köse

Hüseyin Erol

Samet Şahin

Ömer Kaya

Kerem Kahraman

Furkan Can

Mert Aydeniz

Ata Yurtsever

Tunahan Birinci

Oktay Demirci

Ümit Kocabaş

Sabri Can

Resul Adıyaman

Süleyman Can

Melih Civeler

Ramazan Aksoy

Berat İş

Furkan Toker

Berat Arslan

Yasin Kızılaslan

 

 

HEMA ve Bilginler ana sponsor!
HEMA ve Bilginler ana sponsor!
HEMA ve Bilginler ana sponsor!
HEMA ve Bilginler ana sponsor!
HEMA ve Bilginler ana sponsor!
HEMA ve Bilginler ana sponsor!
HEMA ve Bilginler ana sponsor!