GİAD, TÜRKONFED kongresine katıldı

Bartın Genç İş İnsanları Derneği Yönetimi, 'Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) 15. Olağan Genel Kurulu Genel Kurulu'na katıldı.

GİAD, TÜRKONFED kongresine katıldı

Bartın Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Hüseyin Alp AKIN, Başkan Yardımcısı Doğukan ÖZARDIÇ, Sayman Hakan SOMAKLI, Yönetim Kurulu Üyemiz Egemen KEMİK,  Denetim Kurulu Üyemiz Fahri ÖZSOY, BAKZİFED (Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KÜLAH ile birlikte Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) 15. Olağan Genel Kurulu'na aktif bir şekilde katılım sağladı.

Bartın Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Hüseyin Alp AKIN, toplantıya katılarak Bartın'ın genç girişimcilik ve iş dünyası alanındaki potansiyelini ve sorunlarını gündeme taşıdı. AKIN, konuşmasında, genç iş insanlarının desteklenmesi ve iş dünyasında etkin bir rol oynamaları için gereken ortamın sağlanmasının önemine vurgu yaptı.

TÜRKONFED Genel Kurulu'na katılan Bartın Genç İş İnsanları Derneği yönetimi, ülke çapındaki iş dünyasıyla bir araya gelerek networking imkanlarından faydalandı ve Bartın'ın ekonomik potansiyelini daha geniş bir çerçevede tanıtma fırsatı buldu.

Bu tür organizasyonlara katılımın, Bartın'ın iş dünyasındaki sesini daha gür çıkarması ve kalkınma hedeflerine daha etkin bir şekilde ulaşması adına önemli olduğu belirtilirken, genç iş insanlarının bu tür platformlarda aktif rol alması teşvik ediliyor.