FIRINCIOĞLU'DAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, bir mesaj yayınlayarak doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

FIRINCIOĞLU'DAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Başkan Fırıncıoğlu mesajında şunları söyledi:

“Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumun can damarı olan sağlıkçılarımızın hayatımızdaki yeri çok önemli. Hiç kuşkusuz doktorlarımız, eczacılarımız, diş hekimlerimiz, hemşirelerimiz, paramediklerimiz ve sağlık hizmetlerinin her kademesinde görev yapan tüm çalışanlar, yaşam kalitemizi yükseltmek adına en zor görevleri üstleniyorlar.

Her alanda çağdaş bir toplum ve güçlü bir devlet olabilmenin ön koşullarından biri sağlıklı bireylere sahip olmaktır. Sağlık, huzurun ve mutluluğun vazgeçilmez unsurudur. İnsan sağlığı ve mutluluğu için gece gündüz demeden, zaman ve mekân kavramını gözetmeksizin çalışan hekimlerimizin ve diğer sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri gayret ve fedakârlıklar her türlü övgünün üzerindedir. Karşılaştıkları türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerinin icrasında yurttaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretleri bizler için iftihar kaynağıdır.

Bu vesileyle minnet ve şükran duygularımı ifade etmeyi bir görev sayar, doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını içten duygularımla kutlarım.”