Ereğli tamam, gözler Salı Gününde

Ziraat Türkiye Kupasında ilk sınavını deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor'a karşı veren Bartınspor, penaltılarda yakaladığı 5-3'lük üstünlükle turu geçmeyi başardı. Normal süresi ve uzatmaları golsüz biten karşılaşma sonrası penaltılarla gelen galibiyet Bartınspor Kulübü Başkanı Kenan Dursun başta olmak üzere taraftarları sevince boğarken kırmızı-siyahlı ekibin kupada ikinci tur rakibi Salı günü belli olacak.

Ereğli tamam, gözler Salı Gününde

Bartınspor yeni lig sezonu öncesi ilk sınavını Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda verdi. Ligde de grubunun güçlü rakiplerinden Karadeniz Ereğli Belediyespor’la karşılaşan Martı, maçın normal süresini berabere tamamladı. Uzatma dakikalarında da her iki takımdan gol sesi gelmeyince karşılaşma penaltılara kaldı. Penaltı atışlarında rakibine 5-3’lük üstünlük sağlayan kırmızı-siyahlılar ilk turda gülen taraf oldu.

Şehit madenci oğlu maçın onur konuğu oldu

Bartınspor’un sahadan galip ayrıldığı karşılaşmayı Kulüp Başkanı Kenan Dursun başta olmak üzere AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve İl Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım da takip etti. Karşılaşmanın onur konuğu ise şehit madenci oğlu Ömer Yıldırım oldu. Geçtiğimiz günlerde TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğünde -450 kotunda meydana gelen göçük sonucu yaşamını yitiren maden şehidi Ramazan Yıldırım’ın oğlu Ömer Yıldırım, maçı Ereğli Belediyespor formasıyla protokol tribününden izledi. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık maçı birlikte izlediği Ömer Yıldırım için, “Her madenci çocuğu gibi artık Ereğli’nin bir evladı olan Ömer, inşallah bir gün Kdz. Ereğli Belediyespor formasını giyecek.” Dedi.

Ereğli galibiyetiyle hem kupada hem de lig öncesi büyük moral toplayan Bartınspor’un ikinci turdaki rakibi Salı günü belli olacak.

Ereğli tamam, gözler Salı Gününde
Ereğli tamam, gözler Salı Gününde
Ereğli tamam, gözler Salı Gününde
Ereğli tamam, gözler Salı Gününde