Çakır, seçim çalışmalarına devam ediyor

Amasra'nın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Recai Çakır ve beraberindeki CHP Amasra Belediye Meclisi adayları, Amasra'nın önemli sosyal alanlarından biri olan Halk Eğitim Merkezi ve Fatih Mahallesi Emek Evler Sitesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Çakır, seçim çalışmalarına devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin dinamik ve yenilikçi kadrosu, Amasra'nın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yeni projelerini tanıtıyor hem de yerel sorunları tespit ediyor. Bu kapsamda, günün ilk saatlerinde Emek Evler Sitesi'ndeki komşularına çat kapı yapan Recai Çakır ve Amasra Belediye Meclisi adayları Emek Evler sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.

Fatih Mahallesi Emek Evler Sitesi sakinleriyle bir araya gelen CHP ekibi, mahalle sakinlerinin beklenti ve önerilerini dinleyerek yeni projelerini anlattı. Çakır, "Halkımızın talepleri bizim için çok kıymetli. 2019-2024 yıllarını kapsayan ilk dönemimizde kararlarımızı ortak akılla almaya özen gösterdik. Amasra’da yüzleri gülen, mutlu insanları görmek yeni dönem için bizi daha da azimli kılıyor. Amacımız, Amasra'yı daha yaşanabilir, daha huzurlu bir yer haline getirmek. Bu doğrultuda, mahalle sakinlerimizin öneri ve görüşleri bizim için büyük önem taşıyor" şeklinde konuştu.

Amasra Halk Eğitim Merkezini de ziyaret eden Recai Çakır ve CHP Amasra Belediye Meclisi adayları, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Özengi’yi makamında ziyaret edip, merkez hakkında bilgi aldıktan sonra kolaylıklar ve başarıların devamını diledi.

Ziyaret sırasında Çakır, Halk Eğitim Merkezi'nin önemine vurgu yaparak, "Eğitim, toplumumuzun gelişiminde temel bir taşıyıcıdır. Amasra'nın bu merkezinde farklı yaş ve tecrübedeki birçok hemşerimiz çeşitli kurs ve etkinliklerden yarar sağlamaktadır. Amasra Halk Eğitim Merkezi, ilçemizin kültürel ve eğitim alanındaki ihtiyaçları karşılayan önemli bir merkez. Biz de belediye olarak, bu tür sosyal alanları destekleyerek şehrimizin kültür, eğitim ve sanat hayatına katkı sağlayacağız" dedi.

Amasra Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından ilgiyle karşılana CHP Amasra Belediye Başkan adayı Recai Çakır ve Amasra Belediyesi Meclis Adayları, el emeği göz nuru elişlerini incelerken, detayları hakkında hem eğitim merkezi çalışanlardan hem de kursiyerlerden bilgi aldı.

CHP Amasra Belediye Başkan adayı Recai Çakır'ın ve beraberindeki CHP Amasra Belediye Meclisi adaylarının halk ziyaretleri, halkçı bir yönetim anlayışının bir yansıması olarak dikkat çekiyor. Vatandaşlar, adayların mahallelerine yaptıkları ziyaretlerle doğrudan iletişim kurarak sorunlarını dile getirme fırsatı buluyorlar. CHP Amasra Belediye Başkanı Adayı Recai Çakır ve Amasra Belediyesi Meclis Adayları hız kesmeden kampanyalarına devam ediyorlar.