'Bizim Semtin Gençleri' Yemen'de buluştu

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Taş, 'Bizim Semtin Gençleri' programı kapsamında gençlerle bir araya geldi. Yemen Kahvesinde gerçekleşen buluşmada, gençlerle görüş alışverişinde bulunan Taş, 'Dinamik, enerjik, vatanına, nesline sahip çıkan pırıl pırıl gençler ümit ediyoruz' dedi.

'Bizim Semtin Gençleri' Yemen'de buluştu

AK Parti’nin iktidara geldikten sonra gençliğe her zaman destek verdiğini de kaydeden Taş, “Gençlerimize daha iyi bir Türkiye bırakmak için, umutlarını, hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir Türkiye için çalıştık. Gençlerin sorunlarını tespit ederek adaletsizlikleri bir bir ortadan kaldırmaya gayret gösterdik. Bu kapsamda üniversitelere girişte katsayı adaletsizliği sonlandırıldı. Üniversitelerde ve kamu kuruluşlarında başörtüsü yasağını kaldırarak özgürlüklerin önü açıldı. Milletvekili seçilme yaşını 18'e düşürerek gençlere verdiğimiz değeri gösterdik. Gençlerimizi çaresizliklerle karşı karşıya bırakmadık. Devletin desteğini her zaman yanlarında görmeleri için her türlü çalışma yapıldı Gençlerimizin kendi ayakları üzerinde durmalarını kolaylaştırmak adına, girişimcilik ruhuna sahip gençlerimize sahip çıktık. AK Parti gençlerine güveniyor. Çünkü ülkenizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak olan gençlerimizdir” dedi.

“Gençler bizim umudumuzdur”

Partimizin genel anlamdaki çalışmalarının yanı sıra yerelde de gençlerimizin elinden tutulması ve önlerinin açılması için çalışmalar yapıldığını kaydeden Taş, “Biz biliyoruz ki gençlik bizim umudumuz, yarınlarımızdır. Geleceğin Bartın’ını ve Türkiye’sini birlikte inşa edeceğiz. Bir ülkenin geleceğinde gençlik yoksa o ülkenin de geleceği yoktur. Her zaman geleceğe umutla ve inançla bakın. Güzel yarınlar bizi bekliyor. Son 22 yılda Bartın’da gençlerimizin ve çocuklarımızın sportif faaliyetlere yönelmesi için önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Bunun sonucunu da sportif başarı olarak aldık. Biz sadece imkan sunduk. Gençlerimiz de başardı. Gençlerimizin elinden tutarak ve onların bu ülkenin daha iyi yarınlara kavuşması için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz” diye konuştu.