Atınç Günal, sahada rüzgar gibi

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal'ın seçim çalışmaları hız kesmiyor. Günal bu kapsamda Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel'i, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Faruk Kaynak'ı, Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan'ı, Bartın Barosu Başkanı Av. Ferhat Parlatır' ı, Bartın'daki imalat firmalarını, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Mehmet Özdemir'i, Deniz ve Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin'i Özel Bartın Diyaliz Merkezi sahibi Dr. Levent Gülbezer'i ziyaret etti.

Atınç Günal, sahada rüzgar gibi

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan  Adayı Atınç Günal'ın seçim çalışmaları hız kesmiyor. Günal bu kapsamda Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel'i, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Faruk Kaynak'ı, Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan'ı Bartın Barosu Başkanı Av. Ferhat Parlatır' ı, Bartın’daki imalat firmalarını, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Mehmet Özdemir'i, Deniz ve Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin'i Özel Bartın Diyaliz Merkezi sahibi Dr. Levent Gülbezer’i ziyaret etti. Günal’a ziyaretlerinde İYİ Parti İl Başkanı Sinem Özüoklu, Merkez İlçe Başkanı Timuçin Yakın ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

SGK ve Bartın Adliyesine ziyaret

SGK İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel'i ve Müdür Yardımcısı Ayhan Mekikli'yi makamında ziyaret eden Atınç Günal,  Çengel ile sohbet eden Günal, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.  Günal, 31 Mart yerel seçimlerinde SGK çalışanlarının desteğini istedi. Günal, personele ilgi ve alakaları için teşekkür etti. Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Faruk Kaynak'ı, Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan'ı ve Bartın Barosu Başkanı Av. Ferhat Parlatır' ı da ziyaret eden Günal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik kabulleri için kendilerine teşekkür etti.

Fabrikalara ziyaret

Atınç Günal,  saha çalışmaları kapsamında  Konak Mermer Sahibi Ergün Güngör, Çimko Çimento Fabrika Müdürü Özcan Akarsu, Fabrika Kalite Yöneticisi  Erkan Karagöz ve Akpürçek PVC sahipleri Adem Akpürçek,Ünsal Akpürçek, Erdi Akpürçek ve fabrika çalışanlarını da ziyaret etti. Ziyaretlerde Günal göreve geldiklerinde yapacakları hizmetler hakkında bilgi verdi, projelerini anlattı. Bartın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Mehmet Özdemir'i de ziyaret eden Günal, Projeleri hakkında bilgi verdi, destek istedi.

Garnizon Komutanına nezaket ziyareti

Deniz ve Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin'i de makamında ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Günal,  Özel Bartın Diyaliz Merkezi sahibi Dr. Levent Gülbezer’le de bir araya geldi.  Günal, göreve geldiğinde yapacağı hizmetleri anlattı yaşanabilir bir Bartın için çalışacaklarının sözünü verdi.

Atınç Günal, sahada rüzgar gibi
Atınç Günal, sahada rüzgar gibi
Atınç Günal, sahada rüzgar gibi
Atınç Günal, sahada rüzgar gibi
Atınç Günal, sahada rüzgar gibi
Atınç Günal, sahada rüzgar gibi