Akın, hastaneden taburcu oldu

Bartın Esenyurt mevkiindeki otobüs kazasında yaralanan ve Bartın Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hastaneden taburcu oldu.

Akın, hastaneden taburcu oldu

 

MHP’nin Ankara Bölge İstişare Toplantısına gitmek için Bartın’dan Ankara’ya hareket eden otobüs, Bartın’dan 14 kilometre uzaklıkta Esenyurt Mevkiinde yoldan çıkarak devrilmişti. MHP Bartın Teşkilatını taşıyan otobüsün içinde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir’de bulunuyordu. İddialara göre yolun kaygan olması dolayısıyla yaşanan kazada Ahmet Kömeç ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi, İş İnsanı Murat Sevilmiş hayatını kaybetmişti. Cemal Akın da dahil 17 kişi ise yaralanmıştı.

Tedaviye evinde devam ediliyor

Kaza sonrasında Bartın Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan ve çeşitli noktalarda kırıkları olduğu öğrenilen Cemal Akın’ın hastanedeki tedavisi tamamlandı. Bugün hastaneden taburcu edilen sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.  Akın’ın tedavisine evinde devam ediliyor.