İşte kaza öncesi son fotoğraf!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 17 kişinin de yaralandığı ve Bartın Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Kömeç ile İş İnsanı Murat Sevilmiş'in hayatını kaybettiği kaza öncesinde otobüsün içinden çekilen fotoğrafı paylaştı. Başkan Akın fotoğrafa 'Biz hiç ayrılmadık ki' notunu düştü.

İşte kaza öncesi son fotoğraf!

 

MHP’nin Ankara Bölge İstişare Toplantısına gitmek için Bartın’dan Ankara’ya hareket eden otobüs, Bartın’dan 14 kilometre uzaklıkta Esenyurt Mevkiinde yoldan çıkarak devrilmişti. MHP Bartın Teşkilatını taşıyan otobüsün içinde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir’de bulunuyordu. İddialara göre yolun kaygan olması dolayısıyla yaşanan kazada Ahmet Kömeç ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi, İş İnsanı Murat Sevilmiş hayatını kaybetmişti. Cemal Akın da dahil 17 kişi ise yaralanmıştı.

“Biz hiç ayrılmadık ki”

Kaza sonrasında Bartın Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Cemal Akın, tedavisi tamamlanarak hastaneden taburcu olurken kaza öncesinde otobüsün içinden çekilen son fotoğrafı  “Biz hiç ayrılmadık ki” notuyla paylaştı. Fotoğrafın kazadan dakikalar önce çekildiğini ifade eden Akın, “Geçirdiğimiz trafik kazasından dakikalar önce çekildi bu fotoğraf. Yıllarca el ele, gönül gönüle davamız için birlik ve beraberlikle gece gündüz demedik. Bu kaza ile yüce rabbimiz bizim değerlimiz Ahmet kardeşimi ve Murat kardeşimi yanına aldı. Takdiri İlahi’dir. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bizimle beraber hep yaşayacaklar” dedi.

Otobüsün sağında Ercüment Özçelik, Murat Demir ve onun arkasında Cemal Akın’ın oturduğu görülen fotoğrafta hayatını kaybeden Ahmet Kömeç ve Murat Sevilmişin’in sol tarafta oturduğu görülüyor.