Yumaklı 'Fırıncoğlu'nun projelerinin arkasındayız'

Bir dizi ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu'nu makamında ziyaret etti. 31 Mart seçimlerinde Başkan Fırıncıoğlu'na başarılar dileyen Bakan Yumaklı, yeni dönem için açıkladığı projelerinin arkasında olduklarını belirtti.

Yumaklı 'Fırıncoğlu'nun projelerinin arkasındayız'

Bir dizi ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bakan Yumaklı’yı Belediye girişinde çiçeklerle karşılayan Başkan Fırıncıoğlu, nazik ziyaretleri ve yakın ilgisi için teşekkür etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Fırıncıoğlu, yeni dönem için planladığı 37 proje ile ilgili kısa bilgi verdi. Başkan Fırıncıoğlu; “Şehrimize ve Bartın Belediyesi‘ne gerçekleştirmiş olduğunuz nazik ziyaret bizleri onore etti. Sizlere bu nazik ziyaret için şahsım ve Bartın halkı adına teşekkür ediyorum. Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönem için açıkladığımız projelerimizi sizlerin desteğiyle gerçekleştireceğiz. Birliğin gücüyle birlikte başaracağız” dedi.

Fırıncıoğlu’nu Tebrik Etti

31 Mart seçimlerinde Başkan Fırıncıoğlu’na başarılar dileyen Bakan Yumaklı, yeni dönem için açıkladığı projelerinin arkasında olduklarını belirtti. Uyumlu bir çalışmanın sonucu olarak gereken tüm desteğin verileceğini açıklayan Bakan Yumaklı, Bartın Belediyesi’nin başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Fırıncıoğlu’nu tebrik etti. Ziyaretin sonunda Başkan Fırıncıoğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Fırıncıoğlu, gün boyu Bakan Yumaklı’nın Bartın programına da eşlik etti. 

“Bakanımızı Şehrimizde Ağırlamaktan Mutluluk Duyduk”

 Bakan Yumaklı’ya Bartın’a gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür eden Fırıncıoğlu; “Çeşitli temaslarda bulunmak üzere şehrimize gelen Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı’nın Bartın programına eşlik ettim. Resmi kurum ziyaretlerinin ardından Sayın Bakanımızın Bartın programı kapsamında Yalı Mevkii’nde gerçekleştirilen Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islah projesini inceledik. Ardından ilimizin değerli protokolünün katılımıyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde düzenlenen Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi Tohum ve Sera Örtüsü Temini Programına katıldık. Sayın Bakanımızı şehrimizde ağırlamakta büyük mutluluk duyduk. Sayın Bakanımıza ilimize göstermiş olduğu ilgi ve alakaları için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.