Yıldırım: 'En büyük destekçimiz taraftarımızdır'

Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım, kendileri için rakiplerinin değil, oynadıkları futbolun önemli olduğunu söyledi. Yıldırım, 'Tüm sporseverleri Bartınspor'umuzu desteklemek için maçlarımıza davet ediyoruz. Bartınspor'un en büyük destekçisi her zaman olduğu gibi yine büyük taraftarı olacaktır' dedi.

Yıldırım: 'En büyük destekçimiz taraftarımızdır'

Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım, kendileri için rakiplerinin değil, oynadıkları futbolun önemli olduğunu söyledi. Uzun yıllardır Bartınspor yönetiminde bulunan, Kenan Dursun Başkanlığındaki yeni yönetimde de takım için çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Yıldırım, “Biz bu sezon da son dakikaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Tüm sporseverleri Bartınspor’umuzu desteklemek için maçlarımıza davet ediyoruz. Bartınspor’un en büyük destekçisi her zaman olduğu gibi yine büyük taraftarı olacaktır. Şampiyonluk yolunda en büyük destekçimizin de tribünleri dolduracak olan taraftarlarımızın olduğunun bilincindeyiz. Bu sezon deplasmanlarda diğer yıllara göre mesafe yüzünden biraz yorulacağız ama takım olarak sahaya çıktığımızda kentimize yakışır bir futbolu sahaya yansıtacağız. Kenan Dursun başkanımızın önderliğinde hedefimiz budur ve bu yönde de çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Bu yıl alt yapıya da yoğunluk verdik ve hem kadromuzda gençlerimizi kazandırdık hem de alt yapı takımlarımızı aktif hale getirdik. İnşallah takımımızın geleceğini de bu şekilde oluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Güç birliği ile başaracağız”

Kazanacağımız puanlar altın değerinde Özellikle iç saha maçlarında taraftarların kulübün en büyük manevi gücü olmakla beraber sporcuların da itici bir güç olduğunu anlatan Yıldırım, “Taraftar takımların 12’inci adamıdır. Bu nedenle taraftarlarımızı tribünleri doldurmaya, takımımızın 90 dakika boyunca destekçisi olmaya davet ediyoruz. Bartınspor kentimizin en önemli takımı ve bu yıl da şampiyonluğu kovalayacağız. Bunun olmaması için hiçbir nedenimiz yok. Kazanacağımız her puan altın değerinde olacak. Lig de çekişmeli maçlara sahne olacak. İnşallah taraftarımızın da desteği ile başaracak ve ipi göğüsleyeceğiz. Bartınlı hemşehrilerimizden de takıma olan desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz. Bu takım hepimizin takımı. Güç birliği ile başaracağız” şeklinde konuştu.

“İlgiden memnunuz”

Kombine bilet çağrısı Kombine bilet satışlarının da yoğun şekilde sürdüğünü anlatan Yıldırım, “Bartınspor’umuzun 2023-2024 sezonu için satışta olan sahaya giriş kombine kartlarımızı alarak takımımıza destek veren tüm destekçilerimize gösterdikleri ilgiden ve desteklerinden dolayı kulübümüz ve taraftarlarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Kombineler takımımız için önemli bir kaynak oluyor. Şu an için ilgiden memnunuz. Ama hepimizin de bildiği gibi ekonomik koşullar ligde büyük etken oluyor. Bu yüzden bu ilginin sürmesini ve hemşerilerimizin kombine bilet alarak takımımıza destek olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Takımda son olarak Almanyalı iş insanı ve ses sanatçısı Kenan Albayoğlu protokol kombinesi alarak Bartınspor'a destek oldu.