Uzun, başkanlığa adaylığını açıkladı

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının Şubat ayında yapacağı olağan genel kurul öncesi Bartın'da 2000 yıllından beri esnaflık yapan Özcan Uzun başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Uzun, başkanlığa adaylığını açıkladı

Özcan Uzun, “Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının Şubat ayında Olağan Genel Kurul seçimine gidiyor.  Genel Kurul öncesi , 4 yıldan beri Şoförler Odası Yönetim Kurulunda  görev alan Özcan Uzun başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Uzun, yaptığı açıklama da 12 yıldan beri Sınırlı Sorumlu Bartın Minibüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktayım. 4 yıldır Şoförler Odası Yönetim Kurulunda bulundum’’ dedi. Uzun, ‘’12 yıldan beri Sınırlı Sorumlu Bartın Minibüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktayım. Biz göreve geldiğimizde kooperatifimizin birçok sıkıntısı vardı. İcra dosyalarımız, SSK, vergi dairesine, sanayiye ve birçok üyemize borcumuz vardı. Göreve geldiğimizde borcumuzun bu kadar olduğunu bilmiyorduk. Geldikten 6 ay sonra tebligatlar gelmeye başladı.

Biz o günden itibaren bizim yanımızda çalışan bütün minibüsçü arkadaşlarla birlikte bütün borçların üstesinden geldik. Kooperatifimizin şuanda hiçbir yere borcu yok’’dedi. 

Lokalimizi nezih bir alan haline getireceğiz

4 yıldan beri Şoförler Odası Yönetim Kurulunda bulunuyordum, görevim bu sene sona erdi. 

26 Şubat 2022  Cumartesi günü Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının Şubat ayında Olağan Genel Kurul  Kongremiz  var. Şoför ve minibüsçü  arkadaşlardan aldığımız destekle  başkanlık adayına çıktım. Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına getirilirsem bir çok proje yer vereceğim.   Bartın Şoförler ve Otomobilciler lokali dediğimiz bir yer var orada düğün, nişan yapılıyor, onun haricinde kullanılmayan lokali Şoför arkadaşlarımızın  oturabileceği ve oradan en iyi hizmeti alabilecekleri nezih bir alan haline getirmeyi düşünüyoruz. 

Daha modern bir çekici

aracı alacağız

Odamıza ait  kurtarıcımız var. Fakat kurtarıcımız çok eski yolda gidecek hali yok. Bazen yolda kalan aracı çekmek için gidiyor, peşinden bir çekici daha gönderiyoruz. Daha modern bir çekici aracı alıp taksimizi, minibüsümüzü buraya en yakın il dışındaki servise ücretsiz bir şekilde hizmet vermesi için yenileyeceğiz.   2022 yılında tarife ücretleri yenileniyor, bunlardan belirli bir ücret karşılığı alınıyor. Bizim sponsorluğumuzda bu yıl hiç ücret almayacağız. Diğer yapacağımız iş ise taksi duraklarında başkanlarımız var, minibüsçü durak başkanlarımız bu başkanlarımız ile her 2-3 ayda bir toplantı yapıp, sıkıntılarını dinleyip çözüme kavuşturacağız. Başkanlık adaylığımda destek olan şoför arkadaşlara  ve Yönetim Kurulunda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Bizde çalışan minibüsçü arkadaşların mazot ile ilgili bir sıkıntısı vardı. Bu meclisten geçti, Vekilimiz ile görüştük, kendisi bize çok destek oldu. Bize de yazı gelecek şuan için yüzdesini bilmiyoruz ama aradaki fark verilecek” dedi.