Ulus'a Aldatmaz'dan yurt, Uzun'dan doğalgaz sözü

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın katılımıyla gerçekleşen Ulus İlçesi AK Parti Seçim Bürosu açılışında konuşan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Ulus'a Bartın Üniversitesi Ulus Meslek Yüksekokulu öğrencileri için bir yurt ve Saz Deresi Köprü yapımının sözünü verdi. Bakan Yumaklı ise açılışta 10 yıldır ilçede görev yapan Ulus Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Hasan Hüseyin Uzun'dan ve Uluslulardan bu seçim rekor oranda oy beklediklerini söyledi. Başkan Uzun ise Uluslulara doğalgaz için ilçede ilk kazmanın bu yıl vurulacağını müjdeledi.

Ulus'a Aldatmaz'dan yurt, Uzun'dan doğalgaz sözü

Ulus İlçesi AK Parti Seçim Bürosu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Ulus’a doğalgaz için ilk kazmanın bu yıl vurulacağını söyleyerek Bakan Yumaklı’dan ilçedeki Saz Deresi Köprüsünün yapımı için destek istedi.

Arslan: “Başkanımız aldığı bayrağı hep yüksek tuttu”

Ulus’taki kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan şöyle konuştu:

“Sayın Belediye Başkanım daha dünkü gibi heyecanlı. Eğer bir yerde heyecan varsa orada aşk vardır, hizmet vardır. Bunu bugüne kadar başardık. Sayın Belediye Başkanımız 10 yıldan bugüne kadar aldığı bayrağı nereden nereye getirdi. Tüm Ulus’un o zamanın kanalizasyonu yoktu. Doğa Park Otel'i yoktu. Sayın Başkanımız aldığı bayrağı hep yüksek tuttu.  31 Mart akşamından itibaren Başkanımız sizin güçlü desteğiniz ve teveccühünüzle seçim alacak ve inşallah 2029’a kadar gece gündüz demeden, “Durmak yok yola devam” diyecek.

“Ulus gerçek belediyecilikle devam edecek” 

Ulus gerçekten doğa harikası bir yer. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Sayın Başkanımız 10 yıldan beri ilçemizde yapılmayanlar yaptı. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Doğalgazı da inşallah en kısa zamanda Ulus halkımızın hizmetine sunacağız.  Ulus, her zaman AK Partimize destek verdi. Genel seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımıza iki dönemdir de Sayın Belediye Başkanımıza “Ortak paydamız Ulus’a gerisi teferruattır” diyerek siyasi parti ayrımı gözetmeksizin destek verdi. Eminim bu seferdeki aynı kararı verecek. Hep beraber yine Türkiye Yüzyılı şehri inşasında Ulus İlçemizde de gerçek belediyecilikle devam diyecek. Ben sizlerin kararına güveniyorum.

“Halkımızın kararına güveniyorum”

Abdipaşa, Kumluca, Kozcağız ve Hasankadı Beldemizde de Amasra ile Kurucaşile İlçemizde de inşallah hep beraber “durmak yok, yola devam” diyeceğiz.  Ben şimdiden halkımızın vereceği kararın hem Bartın’ımıza hem ülkemize hem milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah her zaman kazanan milletimiz olsun, ülkemiz olsun.”

Aldatmaz: “Ulus’a yurt yapacağız”

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz da seçim bürosunun açılışında “Ulus İlçemiz 2001 yılında itibaren AK Parti'ye her zaman en yüksek desteği veren ilçemizdir. Ulus İlçemiz tüm hizmetleri hak ediyor. Belediye Başkanımızın acemilik, kalfalık dönemi bitti. Şimdi ustalık döneminde. Bugüne kadar yaptıkları ortada. Şimdi hep beraber bu dönem elimiz daha da güçlü. Sizlerin evladı 16  yıldan beri Bartın'a hizmet eden Avukat Yılmaz Tunç, şimdi Adalet Bakanı. Komşu ilçemizden de bir bakanımız daha var.  Sayın Bakanlarımızla beraber el ele vereceğiz. Bu ustalık döneminde inşallah Ulus’umuza, doğalgaz kazandıracağız, üniversitemize yurt yapacağız. Saz Köprüsünün de inşallah Sayın Bakanımızdan sözünü alacağız.  “Durmak yok, yola devam edeceğiz” Ben seçim irtibat büromuzun açılışını hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yumaklı: “Bizler için 7/24 günün her saati milletimiz için çalışmak var”

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ise Uluslulara şöyle seslendi:

“Bizler için 7/24 günün her saati milletimiz için çalışmak, çalışmak ve yine çalışmak var. Ben kıymetli Başkanın heyecanını görünce bir kere daha anladım ki gerçekten bu millete hizmetkar olmaya çalışan herkes aynı heyecanla, aynı düsturla hareket ediyor. Bizler de aynı şekilde hangi kademede olursa olsun, hangi makamda olursa olsun,  bu düsturda hareket ediyoruz. Dün gece yarısından itibaren bütün gün Bartın’daydık. Sizlerle ilgili her konuyu bizlerle paylaşan ve sizin dertlerinizle dertlenen

 

 

Değerli Milletvekilimiz, kıymetli İl Başkanımız ve partimizin bütün kademelerindeki arkadaşlarımız bize Bartın’ı şöyle bir 365 günü aratmayacak şekilde turlattı. Sağ olsunlar bundan sonra başka neree gideceğiz  merak ediyorum. Hazır yaklaşmışken buradan Pınarbaşı'na gidelim.

“Sizler eminim tavrınızı çalışandan yana koyacaksınız”

Gecenin bu saatinde bu soğuk havada bizleri yalnız bırakmadınız. Ben şimdiden 31 Mart'ta söylenenle, daha doğrusu vaat edenle yapının arasında yaptığı veya verdiği sözü yerine getirenle tamamen gerçekçi olmayan vaatlerle parlamaya çalışanların yarışta elbette sizler,  sizler için çalışandan yana tavrımızı koyacak ve bundan en ufak bir şüphem yok. İnşallah 31 Mart'ta bütün Türkiye'de olduğu gibi bütün illerimizde olduğu gibi gerçek belediyecilikte AK Parti'nin o hizmet ve eser siyasetine sizlerde mührünüzü basacaksınız.

“Rekorun ne olacağını merak ediyorum”

Şimdiden değerli Başkanım tabii bir takım taleplerinin olduğunu söyledi. Ama bu oy konusunda biz de kendisinden bir söz alacağız. Ondan sonra kendisine söz vereceğiz. O kadar kolay değil. Zaten kazanacak. Ondan şüphemiz yok.  Çünkü Cumhur İttifakımızın bütün bir arada olduğu yerlerde o enerji, o sinerji var. Ondan eminiz. Kazanmakla  ilgili bir problem yok. Rekorun ne olacağını merak ediyorum. Biz başkanla bir konuşalım, anlaşırız onunla. Hepinizi sevgiyle, saygıyla, hürmetle selamlıyorum.  Allah'a emanet olun.”

Yumaklı bu sözlerinin ardından Hasan Hüseyin Uzun, Yusuf Ziya Almatmaz ve diğer partililerle birlikte seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

 

Ulus'a Aldatmaz'dan yurt, Uzun'dan doğalgaz sözü
Ulus'a Aldatmaz'dan yurt, Uzun'dan doğalgaz sözü
Ulus'a Aldatmaz'dan yurt, Uzun'dan doğalgaz sözü
Ulus'a Aldatmaz'dan yurt, Uzun'dan doğalgaz sözü
Ulus'a Aldatmaz'dan yurt, Uzun'dan doğalgaz sözü
Ulus'a Aldatmaz'dan yurt, Uzun'dan doğalgaz sözü
Ulus'a Aldatmaz'dan yurt, Uzun'dan doğalgaz sözü