Tunç, Malatya'daki AK Parti Teşkilat Akademisine katıldı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Malatya'da düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim programına katıldı. Grup Başkan Vekili Tunç, programda '2 yıllık pandemi sürecinden sonra teşkilatlarımızın 2023'e giden yolda bir araya gelip eğitim çalışmalarıyla bilgilendirilmesi ve ardından da seçmene yönelik çalışmalara hızlı bir şekilde devam etmesi önemli' dedi.

Tunç, Malatya'daki AK Parti Teşkilat Akademisine katıldı

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Malatya’da ’Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ sloganıyla Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı, düzenlenendi. Programa AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da katıldı. Kongre ve Kültür Merkezinde, AK Parti Malatya Mahalli Teşkilatıyla bir araya gelen Grup Başkan Vekili Tunç, Malatya’nın AK Parti’ye güçlü destek veren illerden biri olduğunu ifade ederek, “AK Parti’nin en önemli özelliklerinden bir tanesi de bilgiye dayalı siyaset yapması. Teşkilatının her konuda bilgilendirmesi. Bu anlamda 2 yıllık pandemi sürecinden sonra teşkilatlarımızın 2023’e giden yolda bir araya gelip eğitim çalışmalarıyla bilgilendirilmesi ve ardından da seçmene yönelik çalışmalara hızlı bir şekilde devam etmesi önemli. Bu anlamda da ARGE eğitim başkanlığımız bu çalışmaları sürdürüyor. Malatya’mız Battalgazi’nin diyarı her zaman AK Parti’mize en güçlü desteği veren büyük bir ilimiz” dedi.

Akdoğan: “Eğitim çalışmalarımıza hız vermiş durumdayız”

Programda yer alan AK Parti Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan da teşkilat üyelerine “Teşkilat başkanlığımızın teşkilat akademisi bağlamında mahalle temsilcilerimizin eğitimleri için buradayız. AK Parti büyük bir siyasi ve toplumsal harekettir. 11 buçuk milyon üyemiz var. Bu birçok partinin aldığı oydan daha fazla bir sayıdır. 2 milyon teşkilat mensubumuz var. Aktif olarak çalışan büyük bir siyasi hareketiz ve 2023 seçimlerine hazırlık bağlamında mahalle temsilcilerimiz ve bütün kademelerde kadın kollarımız, gençlik kollarımızla eğitim çalışmalarımıza hız vermiş durumdayız. Cumhurbaşkanımızın talimatları çerçevesinde dinamik, dipdiri ve sağlam bir teşkilatla 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.