Tunç 'Hükümet olarak Fırıncoğlu'na sonuna kadar desteğiz'

Bartın şehir merkezindeki seçimlere Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu'nun adaylığında giren Cumhur İttifakının, Ramazan dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında düzenlediği iftara katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'İnşallah Hüseyin Fahri Fırıncoğlu burada üretken üretken belediyecilik yapacak. Gerçek belediyecilik yapacak. Gerçek ve üretken belediyecilik adaletli belediyeciliktir. Her mahalleye eşit hizmet götürecek. Şehrimizi daha müreffeh hale getirmek için çalışacak. Biz de ona hükümet olarak sonuna kadar destek vereceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın' dedi.

Tunç 'Hükümet olarak Fırıncoğlu'na sonuna kadar desteğiz'

Bartın şehir merkezindeki seçimlere Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu’nun adaylığında giren Cumhur İttifakı, Ramazan dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında halk iftarı düzenledi. İftara Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu, MHP MYK Üyesi ve Bartın Belediyesi Eski Başkanı Cemal Akın, Ak Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile Cumhur İttifakının Bartın Belediye Meclis Üyesi adayları da katıldı.

Fırıncoğlu: “1 yıldan beri Cumhur İttifakı'nın gücüyle Bartın'da yapılamayanları yaptım”

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu iftarda şöyle konuştu:

“Ben, 1 yıldan beri Bartın Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cumhur İttifakı'nın adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu. Ben 1 yıldan beri Cumhur İttifakı'nın gücüyle Bartın'da yapılamayanları yaptım. Şu anda karşınızda sizlerle tekrar Cumhur İttifakı'nın Adayı olarak birlikteyim. Herkesin siyasi görüşüne saygı duyuyorum. Ana belediyeciliğinde parasız olmayacağını bilen bilirim. Bartın Belediyesine her ayın 8’ine para geliyor. İşçinin maaşını verdikten sonra, ikramiyesini dağıttıktan sonra cüzi bir parayla 22 tane mahalleye hizmet ediyoruz. Size dağıtmış olduğum projelerin içerisindekileri sizden okumanızı bunların belediyenin gücüyle değil devletin imkanlarıyla yapılabileceğinizi çok iyi bilmenizi isterim. Ben hayatım boyunca yapabileceğim şeylere evet,  yapamayacağım şeye hayır dedim.

“Şimdi bir 5 senelik göreve talibim”

 Beni bu göreve tam bundan 1 sene önce laik gören, Sayın Bakanımız Yılmaz Tunç’a Sayın Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz’a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza beni 1 sene evvel göreve getirdiklerinde ben onlara layık olabilmek için elinden geldiğince çalıştım. Şimdi bir 5 senelik göreve talibim. Bu seçimin sonucunda kaybeden hiç kimse olmayacak. Kazanan Bartın olacaktır. Ben hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Cenab-ı Allah yüzünüzden gülücüğü, cebinizden parayı, evinizden huzuru eksik etmesin.”

Özçelik: “Cumhur İttifakı, seçim ittifakı değil”

İftar da konuşan MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik de “Bu akşam burada bizleri bu programa katılım sağlayarak onurlandırdınız. Biliyorsunuz Cumhur İttifakı, seçim ittifakı değil, Cumhur İttifakı 15Temmuz akşamında bir karanlık gecenin ardından doğmuş, Yenikapı'daki milyonların toplanmasından sonra o karanlık gecenin ardından vatan, millet, bayrak sevgisinde olanların oluşturmuş olduğu bir ittifaktı. Bu ittifak her geçen gün çoğalarak ve büyüyerek Anadolu'yu sarıyor. İnşallah bu birlikteki bu meydandan 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde de aynı anda sandığa yansıyacak. Tekrar programımıza katılım sağladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bayrama bu birlik, beraberlik içerisinde girmeyi de Allah eksiksiz nasip etsin” dedi.

Arslan: “Fırıncıoğlu’nu seçmeye hazır mıyız?”

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan da iftarda “31 Mart yerel seçimleri için Cumhur İttifakı Adayımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nu seçmeye hazır mıyız? Kararlı mıyız?  Bartın bizim ortak paydamız. Yeni bir sayfa açalım istiyoruz. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun ortak paydamız Bartın olsun. İnşallah Bartın’ımızın gelişmesi, büyümesi olsun. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayımız Hüseyin Fahri Fırıncoğlu Bey'i belediye başkanı yapmaya hep beraber hazır mıyız?” şeklinde konuştu.

Akın: “Türkiye Yüzyılı, Türk Yüzyılı olacak şekilde çalışmalar yapılıyor”

14. Büyük Kurultayda MHP MYK Üyesi seçilen Bartın Belediyesi Eski Başkanı Cemal Akın da şöyle konuştu:

“Türkiye'de çok önemli gelişmeler oluyor. Bu gelişmeleri Türkiye Yüzyılı noktasında Cumhur İttifakı'yla beraber daha da yukarı noktalara doğru getiriyoruz. Cumhur İttifakının Kurucusu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey ve isim babası Sayın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli inşallah Türkiye Yüzyılı’na mühür vuracak.  Türk Yüzyılı olacak şekilde çalışmalar yapılıyor. Gerçekten Mavi Vatanlar, bir taraftan Suriye meseleleri, Irak meseleleri, bir taraftan Azerbaycan, SİHA'lar, İHA'lar, savunma sanayi yeni yapılan gelişmelerle Allah'ın izniyle Türkiye büyüyor. Daha da büyüyecek. Ve biz inanıyoruz ki süper ülke olacak.

“Bartın’ı Türkiye Yüzyılına hazırlamak istiyoruz”

Bu süper ülke olma noktasında da seçimlere giriyoruz. 31 Mart'taki seçimlerde bütün Türkiye'de Cumhur İttifakı olarak başarılı olmak istiyoruz.  Bartın'da da 8 tane seçim bölgesinde Cumhur İttifakı olarak başarılı olmak istiyoruz. Onları da Türkiye Yüzyılına hazırlamak istiyoruz. İnşallah teveccüh, buyurulur, bu teveccühle de hem bizim bölgemiz tanınır hem de vatan kazanır.”

Aldatmaz: “Bu seçim Bartın’ın birlik beraberlik seçimi”

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ise iftara katılanlarla şöyle seslendi:

“31 Mart’ta bir yerel seçim var. Bu seçim genel seçim değil. Yenel yöneticilerin seçileceği belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve muhtarın seçileceği bir seçim. 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta iki seçim yaptık. Sizlere 14 ve 28 Mayıs'ta verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız 28 Mayıs'ta seçildi ve hükümeti kurdu.  Kurduğu hükümette de Adalet Bakanlığı gibi önemli bir göreve de 16 yıl Bartın milletvekilliği yapan Sayın Avukat Yılmaz Tunç’a verdi ve kendisi Adalet Bakanımız oldu. 9 aydan beri hükümetimiz iş başında. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçim Bartın’ın birlik beraberlik seçimi. Bu seçim Bartın’ın “Devam mı, tamam mı?” seçimi.

“Bartın’a hizmet etmek için birliğin gücüyle hareket edeceğiz”

Bu seçimde Bartın Belediye Başkanı'nı seçeceğiz. Bartın belediye meclis üyelerini seçeceğiz.  milletvekili, cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz. Bizler AK Parti ve MHP, Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli bir araya gelerek Cumhur İttifakı'nı oluşturdular. Bartın'da Cumhur İttifakı'nın Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu oldu. Bizler de Adalet Bakanım, ben Bartın milletvekili olarak Cemal Akın MHP MYK üyesi olarak birlikte bu önümüzdeki 4,5 yıllık dönemde Bartın’a hizmet etmek için birliğin gücüyle hareket edeceğiz. Bunun için Bartınlı hemşehrilerimden birliğin gücüne destek vermelerini, 31 Mart akşamı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'yla Bartın'da yeni bir dönemin başlaması için tüm hemşehrilerimizin desteklerini bekliyorum. Şimdiden 31 Mart bayramının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ramazan Bayramında çifte bayram yapacağımıza inanıyorum.”

Tunç: “Bartın'ımıza ne yapsak azdır”  

Cumhur İttifakının ildeki belde, ilçe ve şehir merkezindeki seçim çalışmalarına destek olmak için Bartın’a gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da Bartınlılara şöyle konuştu:

“Bartın’ımız Karadeniz'in incisi. Batı Karadeniz'in en güzel şehri. Sular kenti, doğa harikası ve en güzel insanların bulunduğu şehir. Dolayısıyla Bartın'ımıza ne yapsak azdır. Bartın'ımıza hükümet olarak 22 yıldan bu yana önemli eserler kazandırdık. Ve Bartın'ımız bir üniversite şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Bartın’ımız yollarıyla, tünelleriyle, barajlarıyla, okullarıyla, organize sanayi bölgesindeki yeni fabrikalarıyla gelişmesini, kalkınmasını sürdürüyor. Turizm yatırımlarıyla da inşallah sahil şeridindeki güzel ilçelerimiz, iç kesimlerdeki doğa harika yerlerimizle beraber öne çıkarmaya devam ediyoruz.

“Birliğin gücüyle Bartın'ın kazanmasını hep beraber sağlayacağız”

Önümüzde 31 Mart'ta bir seçim var. 31 Mart seçimlerinde Bartın'da AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı olarak beraber, birlikte giriyoruz. Birliğin gücüyle inşallah Bartın'ın kazanmasını hep beraber sağlayacağız. Adayımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu. Tabii babası da Bartın’da geçmişte Davut Fırıncıoğlu yıllarca burada belediye başkanlığı yapmış. Darbeden önce seçilmiş 12 Eylül darbesinden önce. Sonra darbeciler onu indirmiş. Tekrar gelmiş, tekrar seçilmiş. Şimdi 18 yıl burada belediye başkanlığı yapmış. Vefat ettiğinde de Bartın ile olmuş. Vefat ederek görevden düşmüş.  Şimdi yıllar sonra onun evladı, Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olarak Bartın'da Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Cemal Akın başkanımızdan aldığı bayrağı inşallah daha da yukarılara taşıyacak.

“Bartın'ın güzel eserlere kavuşması için Fırıncıoğlu’na destek olacağız”

Bartın’ımızda belediyecilik hizmetleri noktasında onun projelerinin bir bir hayata geçmesi ve Bartın'ın güzel eserlere kavuşması konusunda hep ona destek olacağız inşallah. Burada memleketimizde taş üstüne taş koyuluyorsa biz buna seviniriz. İnşallah bunu hep beraber hem yerel kalkınma anlamında gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Hem de hükümet çalışmaları olarak devam edeceğiz. Burada hükümet-belediye uyumunu tam bir şekilde sağladık. İlçelerimizde de ittifakıyız. Amasra İlçemizde Ahmet Reis Başkanımız, Kurucaşile İlçemizde Hulisi Sayın Başkanımız, yine Ulus İlçemizde de Hasan Hüseyin Uzun Başkanımız, ortak adaylarımız. Beldelerimizde de arkadaşlarımız inşallah oralarda da yarışarak Cumhur İttifakı'nın adayları başarılı bir şekilde seçimden çıkacaklar. Biz buna yürekten inanıyoruz.

“10 ay önceki seçimde karşımızdaki ittifak şimdi nerede?”

 Bartın’ımızda tam bir ittifak var. Cumhur İttifakı'nın tam bir kardeşliği var. İnşallah bu sinerji Bartın'ımıza değer katacak, yatırımları da beraberinde getireceğiz inşallah. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Biz Cumhur İttifakı olarak biz seçim ittifakı değiliz. 10 ay önce burada ülkemizde bir seçim oldu. 10 ay önce karşımızda bir ittifak vardı. Nerede şimdi bu ittifak? Cumhurbaşkanı olarak aday değiştirecekleri kişiyi, kendi partilerine genel başkan olarak bile layık görmediler. Attılar kenara. Cumhurbaşkanı yardımcıları vardı. Yardımcısı adayları. Bugün İstanbul, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları da Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayıydı sözde.  Kürsülere Cumhurbaşkanı Yardımcısı diye anons edip çıkardılar. Ne oldu? 9 tane, 10  tane cumhurbaşkanı yardımcısı. Olmazdı tabii. Ama “olacak”  dediler. Ama millet görgü kaosu. Dedi ki “ olmaz böyle bir şey” ve sandıkta cevabı verdi. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. O cumhurbaşkanı yardımcıları bugün birbirlerine düştüler. Birbirlerini eleştiriyorlar. Demedikleri lafları birbirine bırakmıyorlar. Bunlar eğer bir iktidar olsalardı, cumhurbaşkanı yardımcıları olarak göreve gelmiş olsalardı, bunlar iktidarı paylaşabilirler miydi? Bir kaos görüntüsü olmaz mıydı? Türkiye'yi bir kaosa sürüklemek istediler. Ama millet buna müsaade etmedi ve Cumhur İttifakı'yla “durmak yok, yola devam” dedi.

“Her alanda insanımızı güçlendirmek için çalıştık”

Bizim siyasetimizin merkezinde insan vardır. Biz önce insan deriz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Eğitime önem verdik. Sağlığa önem verdik.  Bakınız Bartın’da 41  tane yeni okul yaptık. Üniversiteler, yurtlar. Bunlar gençlere verdiğimiz değerin göstergesi. Yine Bartın'ımızda 400 yataklı şehir hastanesi yaptık. Yakında açılışını gerçekleştireceğiz. Ve anjiyosundan kalp ameliyatına varıncaya kadar bütün sağlık hizmetlerinin, hatta çevre illere de hizmet verebilecek büyük bir sağlık kompleksini Bartın'a kazandırdık. Eğitimden sağlığa, sosyal politikalardan kültüre, adalete, güvenliğe varıncaya kadar her alanda insanımızı güçlendirmek için çalıştık.  Güçlü insan olacak ki aile güçlü olsun. Aile güçlü olacak ki toplum olarak güçlü olalım. İşte önce insan demeye devam edeceğiz. İnsanımızı güçlendirmeye devam edeceğiz.

“Türkiye eksenini kurmaya devam edeceğiz”

İstikrarlı kalkınma hamleleriyle 81 vilayetimizi yatırımlarla donattık. Yine donatmaya devam edeceğiz. Türkiye'yi enerjide bağımsız, savunma sanayinde güçlü, teröre karşı dirayetli, dış tehditlere karşı dirayetli bir ülke olarak yolumuza devam edeceğiz. Terörün her türlüsüyle mücadele ederek, terörün kökünü kazıyıncaya kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Ve çocuklarımızı, gençlerimizi huzurlu bir geleceğe kavuşturmanın gayreti içerisinde Cumhur İttifakı olarak gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Dünyada da adaleti savunmaya, hakkaniyeti savunmaya, dengeli dış politikamızla Türkiye eksenini kurmaya devam edeceğiz. Mazlumun hakkını savunmaya devam edeceğiz. Filistinli mazlumları savunmaya devam edeceğiz. “Dünya 5’ten büyüktür” demeye devam edeceğiz. Dünyada insan haklarının savunucusu bir ülke olarak  öne çıkmaya devam edeceğiz.

“Türkiye'nin demokrasi standardını yükselttik”

Temel hak ve özgürlüklerin önündeki engelleri birer birer kaldırdık. Türkiye'nin demokrasi standardını yükselttik. Darbelere, muhtıralara karşı daha dirençli olmasının yolunu açtık. Gerçekleştirdiğimiz o büyük reformlarla, anayasa değişiklikleriyle, sizlerin verdiği o evet oylarıyla, bu reformlar hayata geçti. Ve bugün Türkiye her zamankinden daha güçlü ve demokrasisini ve cumhuriyeti güçlü bir ülke. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçerek de büyük bir reform yaptık. O krizler üreten, koalisyonlar üreten, siyasi krizlerden, ekonomik krizlere, ekonomik krizlerden anarşiye, oradan vesayetçi darbeci anlayışların üretilmesine yol açan, teröre yol açan o darbeci, anlayışı yeşerten o 90’lı yıllarda bu ülkeye büyük sıkıntılar çektiren, 1,5 yılda bir hükümetlerin değiştiği o krizler üreten sistemi geride bıraktık. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Türkiye Yüzyılının inşaatına başladık. Temellerini attık. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı İnşallah dünyada Türkiye  Yüzyılı olacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Ve Bartın'ımızı da Türkiye Yüzyılının şehirleri arasında Bartın'ımızı bir marka şehir yapacağız. İlçeleriyle beraber, Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'yla beraber, meclis üyelerimizle beraber el ele vereceğiz. Kol kola vereceğiz. Birliğin gücünü burada Bartın'da göstereceğiz inşallah. Hazır mıyız? Kararlı mıyız?

“Ona hükümet olarak sonuna kadar destek vereceğiz”

31 Mart'ta Bartın'dan bütün Türkiye görsün mü? Hazır mıyız? Evet hazırız. İnşallah Hüseyin Fahri Fırıncoğlu burada üretken  üretken belediyecilik yapacak. Gerçek belediyecilik yapacak. Gerçek ve üretken belediyecilik adaletli belediyeciliktir. Her mahalleye eşit hizmet götürecek. Şehrimizi daha müreffeh hale getirmek için çalışacak. Biz de ona hükümet olarak sonuna kadar destek vereceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. 16 yıl boyunca sizlerin bir kardeşi, bir evladı olarak, Bartın'ımıza hizmet etme, şerefini, onurunu, gururunu bize yaşattınız. Şu anda biz bu kürsüden konuşabiliyorsak sizler sayesinde. Çok güçlü destekler verdiniz. O zor zamanlarımızda hep arkamızda oldunuz. O 15 Temmuzlarda, şu meydanda 30 gün boyunca sizlerle beraber nöbet tuttuk. Darbecilere karşı koyduk. O nedenle bizler sizlere şükran borçluyuz. Son seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Bartın yüzde 60’ın üzerinde destek verdi. Büyük bir destek verdiniz. Türkiye ortalamanın çok üzerinde destek verdiniz. Dolayısıyla biz size teşekkür borçluyuz. Bu teşekkür borcumuzu, bu şükran borcumuza gece-gündüz çalışarak Bartın'ımıza eser üstüne eser kazandırarak ödemek istiyoruz.

“31 Mart Milli İrade Bayramı, Bartın'ın bayramı olsun”

31 Mart'ta da inşallah hep beraber hem merkezde  hem ilçelerimizde Cumhur İttifakımızın adayları sandıktan yüksek destekle çıkarak 1 Nisan'dan itibaren kolları sıvayarak Bartın için gece-gündüz çalışacaklar inşallah. Ben şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizlere de vereceğiniz destekler için çok çok teşekkür ediyorum. Bugün bizi bu güzel iftar sofrasında bir araya getiren çok değerli Belediye Başkanımıza, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlarımıza, emeği geçen tüm kardeşlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. 31 Mart Milli İrade Bayramı, Bartın'ın bayramı olsun inşallah.  Ulus’un bayramı olsun. Amasra'nın bayramı olsun. Kurucaşile’nin bayramı olsun. Beldelerimizin bayramı olsun. Ve Türkiye'nin milli irade bayramı olsun.”

Tunç 'Hükümet olarak Fırıncoğlu'na sonuna kadar desteğiz'
Tunç 'Hükümet olarak Fırıncoğlu'na sonuna kadar desteğiz'
Tunç 'Hükümet olarak Fırıncoğlu'na sonuna kadar desteğiz'
Tunç 'Hükümet olarak Fırıncoğlu'na sonuna kadar desteğiz'
Tunç 'Hükümet olarak Fırıncoğlu'na sonuna kadar desteğiz'
Tunç 'Hükümet olarak Fırıncoğlu'na sonuna kadar desteğiz'
Tunç 'Hükümet olarak Fırıncoğlu'na sonuna kadar desteğiz'
Tunç 'Hükümet olarak Fırıncoğlu'na sonuna kadar desteğiz'
Tunç 'Hükümet olarak Fırıncoğlu'na sonuna kadar desteğiz'
Tunç 'Hükümet olarak Fırıncoğlu'na sonuna kadar desteğiz'