Tunç 'Hastane inşaatımız son hızla devam ediyor'

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, inşaat çalışmaları devam eden Bartın 400 Yataklı Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Milletvekili Tunç, 'Hastane inşaatımız son hızla devam ediyor' dedi.

Tunç 'Hastane inşaatımız son hızla devam ediyor'

 

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, inşaat çalışmaları devam eden Bartın 400 Yataklı Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alan ve çalışanlara kolaylıklar dileyen Milletvekili Tunç,

“Bartın Merkez Şiremirçavuş Mahallesinde 127 dönümlük arsa üzerinde, 10.253 metrekare oturum alanına, 94 bin 252 metrekare kapalı alana sahip olacak hastanemiz 400 yataklı ama 575 yatak kapasitesine yükseltilebilecek dev bir sağlık kompleksi. 730 araç kapasiteli otoparkı, 132 polikliniği, 24 adet diyaliz ünitesi, 24 adet ameliyathanesi, 66 adet yoğun bakım yatağı, 58 adet acil servis yatağına sahip olacak hastanemiz, Eğitim Araştırma Hastaneleri ve Şehir Hastanelerindeki imkanların tamamına sahip olacak. Bartın’ımıza ve bölgemize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, önceki Sağlık Bakanlarımız ile Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkür ederim” dedi.

“Bartın’da yurt sorununu çözdük”

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun’la birlikte Bartın Mehmet Rıfat Efendi Öğrenci Yurdunu da ziyaret eden Yılmaz Tunç, Bartın’da yurt sorununu çözdüklerini belirterek “Başvuran her öğrencimize yurt imkanı kazandırdık. İşte bunlardan biri olan ve hizmete yeni giren 3000 Kişilik Bartın Mehmet Rıfat Efendi Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek, genç kardeşlerimizle sohbet ettik. Yurt çalışanlarına kolaylıklar diledik” ifadelerinde bulundu.