Su patlağına jet müdahale

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesi'nde oluşan su patlağına anında müdahale etti.

Su patlağına jet müdahale

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesi’nde meydana gelen su patlaklarına hızla müdahale ederek suların zayi olmasına ve vatandaşların susuz kalmasına izin vermedi.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Akın açıklamasında “Belediye olarak mahallelerimizde alt yapıda yaşanan arızalara da kısa sürede müdahale ederek vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamasına engel oluyoruz. Bu çerçevede Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesi’nde meydana gelen su patlağına da süratle müdahale edip buralarda her hangi bir sıkıntıya meydan vermedik. Mahallerimizde bundan sonrada kullanım ömrü dolmuş borulardan, inşaat benzeri çalışmalar veya ağır tonajlı araçlardan kaynaklanan mesken su borusu arızalarına anında müdahale ederek sularımızın zayi olmasına ve vatandaşlarımızın bu sebeple mağdur olmasına izin vermeyeceğiz” dedi.