Spor camiası yeni yıl kutladı

Barış dolu mutlu bir yıl dilediler

Spor camiası yeni yıl kutladı

Haber Merkezi

Spor camiası yeni yılı kutladı. Başta Bartınspor Kulübü  olmak üzere spor camiasından birçok kişi yeni yılı mesajı yayımladı.

Spor camiası yeni yılı kutladı. Başta Bartınspor Kulübü  olmak üzere spor camiasından birçok kişi yeni yılı mesajı yayımladı. Bartınspor Yönetim Kurulu yayınladığı yeni yıl mesajında “Bartın halkının yeni yılını kutlar, 2017 yılının tüm insanlığa ülkemize ve Bartınspor camiasına, kongre üyelerimize, sporcularımıza, kulüp çalışanlarımız  mutluluk, barış, huzur, başarı sağlık, başarı  getirmesini dileriz” dedi.

ALTINÇUBUK’TAN YENİ YIL MESAJI                                                                 

Barın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel (ASKF) Başkanı Turgut Altınçubuk yayınladığı tebrik mesajında“ Yeni yılda, her şey gönlünüzce olmasını ve tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum. Tüm Bartın halkına mutlu yıllar dilerim” şeklinde konuştu.

KEMERSPOR ESKİ BAŞKANI HASAN ÖZKAN YENİ YIL MESAJI

Kemerspor Kulübünde uzun yıllar başkanlık yaptıktan sonra geçen yıl olağan kongrede aday olmayan ve yönetimde yer alan Hasan Özkan yeni yıl nedeniyle mesaj yayınladı. Özkan “Üzüntüsüyle, sevinçleriyle 2016 yılını geride bırakırken, yeni umutlarla 2017 yılını karşılıyoruz. Yeni yılın ülkemize, dünyaya barış ve esenlik, tüm insanlara sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. 2017 yılında  tüm takımlarımızın adının başarılarla anılması dileğimle; şehrimizin, camiamızın, sporcularımızı ve kulüp çalışanlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerinde bulundu.