Şahin, Bartın'da Kurtkaya'ya destek istedi

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekil ve Gelecek Saadet Gurubu Başkanvekili Av. İsa Mesih Şahin Gelecek Partisi Bartın Belediye Başkan adayı Yasemin Dora Kurtkaya ve Meclis üyelerinin çalışmalarına katkı sunmak için Bartın'da ziyaretlerde bulundu.

Şahin, Bartın'da Kurtkaya'ya destek istedi

İlk olarak Gelecek Partisi Bartın İl Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili İsa Mesih Şahin, Bartın Adliyesi, Bartın Barosu ve  Türkiye Polis Emeklileri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Erkan Algül ve yönetimini ziyaret etti.

Belediye Başkan Adayı ve meclis üyeleriyle esnaf ziyareti de gerçekleştiren Şahin "Bartın ilimizin doğasından, yeşilinden, mavisinden, insanından çok etkilendim. Bartın'da yaşayan hemşehrilerim çok sıcakkanlı ve misafirperver, bütün İç Anadolu'nun denize kıyısı olan Karadeniz'in incisi bu şehrin gelişen dünya şehirlerinden fazlası var, eksiği yok. Niye gelişmediğini, niye önünün açılmadığını anlamak mümkün değil. Büyümesi için o kadar alan var ki, kültürel, turizm ve tarım alanlarında desteklenip geliştirilebilecek bir şehir. İnşallah Gelecek Partisi iktidarında Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun da söylediği gibi Bartın'ı Gelecek Partisinin başkenti yapacağız. Bende sayın Genel Başkanıma ilaveten diyorum ki Belediye Başkanı adayım Yasemin Dora Kurtkaya ile yaptığımız istişareler sonucunda ve Bartınlı hemşehrilerimden de gördüğüm kadarıyla Bartın'ı örnek bir şehir, usta bir sanatçının baş yapıtı yapacağız. Burada bir evladınız var. Onun yanında kocaman bir teşkilat var. Tüm projelerini hayata geçirmek için canla başla çalışan bir ekip var. Yasemin başkanımıza, kıymetlimize desteklerinizi bekliyoruz. Tüm Bartın'a yakın ilgilerinden dolayı teşekkür eder. Tüm hemşehrilerimize saygılar sunarım.” Dedi.