SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI

Sağlık Bakanlığı tarafından Bartın'a alınacak 40 kişilik sürekli işçi kadroları için başvurular başladı. www.iskur.gov.tr veya ALO 170'yi arayarak yapılacak başvurular, 21 Mart'ta sona erecek. Bartın'a ise bu kapsamda temizlik görevlisi, silahsız güvenlik görevlisi, hastane klinik destek elemanı, şoför, genel elektrikçi, inşaat boyacısı ya da boyacı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, bilgisayar sistem kurulum bakım ve arıza giderme elamanı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elamanı alınacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI

Sağlık Bakanlığı tarafından Bartın’a alınacak 40 kişilik sürekli işçi kadroları için başvurular başladı. www.iskur.gov.tr veya ALO 170’yi arayarak yapılacak başvurular, 21 Mart’ta sona erecek. TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, işçi alımlarıyla ilgili “Sağlık Bakanlığı Bartın için değişik mesleklerde 40 eleman alacak. Alımlar kura ile belirlenecek. Kontenjan sayısı kadar yedek çekilecek. Mülakat olmayacak, kurada çıkan şartları tutuyorsa direkt işe başlayacak” bilgisini paylaştı.

40 eleman alınacak

Bartın’a ise bu kapsamda 15 temizlik görevlisi, 6silahsız güvenlik görevlisi, 5 hastane klinik destek elemanı, 3 şoför, 3 genel elektrikçi, 1 inşaat boyacısı ya da boyacı, 1 marangoz,3 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 2 bilgisayar sistem kurulum bakım ve arıza giderme elamanı, 1 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elamanı alınacak.

İşte başvuru şartları!

Alınacak personelde;  lise ve dengi olmak üzere  en az ortaöğretim mezunu en çok lisans eğitim düzeyinde olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, ilan tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak (15 Mart 1982 ve daha sonraki doğumlular başvuru yapabileceklerdir. 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun gereğince Geçerliliği Devam Eden Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak, (Silahlı Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olanlarda başvuru yapabilir.) başvurduğu kadronun bulunduğu ilde ikamet ediyor olmak ve engelli veya eski hükümlü olmamak şartları aranacak.

Adaylara yazılı tebligat yapılmayacak

Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl veya yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek. Bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecek.