Kurum Müdürlerinden Hergün'e çalışan gazeteciler günü ziyareti

'Gazetecilik zor meslek'

Kurum Müdürlerinden Hergün'e çalışan gazeteciler günü ziyareti

Nevin Özbakan

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir ve İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Fuat Dursun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın’ı ve gazete ekibini ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir ve İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Fuat Dursun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın’ı ve gazete ekibini ziyaret etti. Ziyarette Nihal Çınçın’a Mehmet Akif Ersoy’un unutulmaz eseri olan Safahat kitabını hediye eden Müdür Yaşar Demir, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum ve bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum. Gazetecilik gerçekten çok zor meslek. Gece-gündüz demeden hem bizlerin toplumdan hem de toplumun bizim yaptığımız çalışmalardan haberdar olabilmesi için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Bizler yaptığımız icraatları sizin vasıtanızla halkımıza duyurabiliyoruz. Bunun için sizlere çok teşekkür ederiz” dedi.

ÖZDEMİR: “İLİMİZİN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYORSUNUZ”

Bartın’da yerel basının önemine değinen İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir ise “Yerel basın gerçekten ilimiz için çok önemli. Tıpkı biz kamu kurumları gibi sizlerde halkımız için hizmet veriyorsunuz. Yapılan projeleri, çalışmaları halkımıza ileterek yada halkımızın bizlerden beklentilerini yine yaptığınız haberlerle bizlere aktararak bir anlamda ilimizin gelişmesine katkı sağlıyorsunuz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

DURSUN: “TURİZM ELÇİLİĞİ YAPIYORSUNUZ”

Bartın basının turizmin gelişmesine katkı sağlayan önemli bir faktör olduğunu kaydeden İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun da “Bildiğiniz gibi bizim hedefimiz ilimizin turizminin gelişmesi ve turizm potansiyelinin arttırılması. Elbette ki biz Müdürlük olarak bu anlamda birçok çalışmalar yapıyoruz. Ama sizlerde bu çalışmaların halkımıza ulaşmasında büyük emek sarf ediyorsunuz. Yaptığınız haberlerle sadece yöre halkına değil bu haberleri gerek internetten gerekse sosyal medya üzerinden paylaşarak ilimizin dışındaki insanlara da duyuruyorsunuz. Bu bir anlamda ilimizin tanıtımına da fayda sağlayarak turizm potansiyelinin artmasına yardımcı oluyor. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz tekrar kutlu olsun” ifadelerinde bulundu.

ÇINÇIN: “AMACIMIZ HALKA HİZMET ETMEK”

Gazeteciler için önemli olan bu günde kendilerini unutmadıkları için teşekkür eden Nihal Çınçın ise “Bu önemli günde bizleri unutmadınız. Nazik ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Sizlerin de belirttiği gibi bizim amacımız tıpkı sizler gibi halkımıza hizmet etmek. Bunu da layıkıyla yerine getirebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.