Kenan Dursun umutlu konuştu

Bartınspor yeni sezon hazırlıklarına devam ederken Kulüp Başkanı Kenan Dursun, Bartın halkına ve Bartınspor camiasına umut dolu mesajlar verdi. 'Taraftarlarımız ve camiamız müsterih olsun' diyen Başkan Dursun, 'Yapılan istişareler sonucunda, genç, koşan ve istekli bir takım modelini oluşturmak için teknik ekiple Bartın'ımızın genç yeteneklerini takımımıza kazandırdık. Ayrıca, tecrübeli kaliteli oyuncuları da kadromuza dahil ettik' dedi.

Kenan Dursun umutlu konuştu

Bartınspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Kırmızı-siyahlı ekip bu yıl yine BAL’da mücadele edecek. Sezon öncesinde ise Kulüp Başkanı Kenan Dursun, Bartın halkına ve Bartınspor camiasına umut dolu mesajlar verdi. Başkan Dursun “Taraftarlarımız ve camiamız müsterih olsun. Bizler kulübümüzün büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, yönetim kurulumuzla birlikte takımımız için doğru adımları atmaya gayret ettik. 15 Temmuz'da yapılan genel kurul sonrası, uzun yıllar yapılamayan ilk doğru adımı atarak şehrimizde geçmiş dönemlerde ilimiz futboluna katkıda bulunan tüm bileşenlerle görüşerek onlardan Bartın sporun gelecek projeksiyonuyla ilgili fikirlerini aldık. Bu önerileri yol haritası olarak kullanarak yönümüzü ve rotamızı sağlamlaştırdık” dedi.

“Bartın’ımızın genç yeteneklerini takımımıza kazandırdık”

Bartın’ın genç yeteneklerinin takıma kazandırıldığını ifade eden Dursun “Yapılan istişareler sonucunda, genç, koşan ve istekli bir takım modelini oluşturmak için teknik ekiple Bartın’ımızın genç yeteneklerini takımımıza kazandırdık. Ayrıca, tecrübeli kaliteli oyuncuları da kadromuza dahil ettik. Gençlerle tecrübeli oyuncular arasındaki uyumu sağlamak için kamp sürecini Boğaz Tesislerinde günde çift idmanla sürdürdük. Kamp dönemi içerisinde hazırlık maçlarına da önem verdik. BAL Ligi'nden bir takım ile hazırlık maçı planlayarak, akabinde Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacağız” şeklinde konuştu.

Boğaz’da imza töreni yapılacak

Başkan, bu hazırlık süreçlerinden sonra lige hazır bir takımın ortaya çıkacağına inandıklarını söyledi. Kadro oluşturma sürecinin her dönem çok kolay olmadığını ancak bu zor süreci güvendiğimiz teknik ekiple birlikte en iyi şekilde tamamladıklarını ifade eden Dursun, artık transferleri netleşen tüm oyuncularla önümüzdeki hafta Boğaz Tesislerinde imza töreni gerçekleştirileceğini ve tüm oyuncuların kamuoyuna tanıtılacağını söyledi.

Başkandan takıma destek olan herkese teşekkür

Bu süreçte takıma desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür de eden Kenan Dursun “Bu süreçte öncelikle maddi desteklerini kulübümüzden esirgemeyen tüm iş adamlarımıza, esnaflarımıza ve duyarlı tüm halkımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Ayrıca, her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz başta Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç olmak üzere Bartın Valimiz Sayın Nurtaç Arslan'a, Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz'a, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'na ve hepsinden öte bizlere inanan, güvenen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyor, 2023-2024 sezonunun Bartın sporumuza hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerinde bulundu.