Karakaş ve Çomak sel bölgesini inceledi

Bartın'ın yüksek kesimlerinde meydana gelen sel felaketini yakından incelemek üzere bölgeye giden CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, Merkez İlçe Başkanı Nazif Çomak ve Örgütlerden ve STK'lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Şahin sel bölgesinde incelemelerde bulunarak vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Karakaş ve Çomak sel bölgesini inceledi

Haber Merkezi
İncelemeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP İl Başkanı Selim Karakaş, “Bartın Karabük yolu üzerinde menfezin kapatılması nedeniyle yaka selinden etkilenen yol çökerek ulaşıma kapanmış, orman yollarında Akörensöküler ve Zafer Köyleri'ne ulaşım sağlayan köprüler çökmüş, bazı evler yıkılmış, iş yerleri ve arabalar zarar görmüştür. Bazı hayvanlar suya kapılırken, yıkılan bir evde bulunan seksen yaşındaki bir vatandaşımız sel sularına kapılmıştır, 1 kişi de korku nedeniyle kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiştir.
Selden etkilenen Ulus İlçesi'nin Abdipaşa Beldesi' Derecik Yenihan Bölgesi ile Kumluca Beldesinin AkörenKöyü ve #ZaferKöyü'nde meydan gelen sel felaketi'nden etkilenerek zarar gören tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletir, sel nedeni ile hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.Bölgede bir daha sel felaketi yaşanmaması için gerekli tüm tedbirler biran önce alınmalı, birdaha aynı acıların yaşanmasının önüne geçilmelidir.  CHP olarak bölgede incelemelerimizi yakından sürdürmeye devam edeceğiz.”ifadelerine yer verdi.