Kalaycı, AK dava uğruna gece-gündüz çalışıyor

Bartın'da AK Parti davasının önde gelen isimlerinden olan ve AK dava ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğine olan sıkı inancıyla tanınan AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adayı ve Eski İl Başkanı Turhan Kalaycı, 31 Mart yerel seçimleri için partisi adına dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçe, belde, köy, şehir merkezi demeden vatandaşlarla buluşan Kalaycı, Bartın'dan partisine ve lider Cumhurbaşkanı Erdoğan'a daha büyük katkı sağlayabilmek için vatandaşlardan destek istiyor.

Kalaycı, AK dava uğruna gece-gündüz çalışıyor

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Bartın Belediye Başkan Adayı olan ve AK Parti’nin aday adayları arasında Belediye Başkanlığı için en güçlü isimlerden biri olan AK Parti Bartın Eski İl Başkanı Turhan Kalaycı, partisinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine verdiği görev doğrultusunda Bartın’da seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti’de 5,5 yıl İl Başkanlığı yapan ve bu süre zarfındaki seçimlerde yaptığı çalışmalarla hem Bartın halkı hem de AK Parti Teşkilatının takdirlerini kazanan Kalaycı, siyaset, hizmet ve seçim tecrübesi en fazla olan siyasetçilerden.

Belediye Başkan Adaylığına kesin gözüyle bakılıyordu

Partisi adına Bartınlılara yaptığı hizmetlerle il camiasınca yakından tanınan Kalaycı, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Bartın’da gelip geçen il başkanları arasında partisine Bartın İl Başkanlığını kazandıran da tek il başkanı aynı zamanda. Vatandaşlara ve partisine hizmeti severek gönülden ve hiçbir karşılık beklemeden yaptığını birçok kez gösteren Turhan Kalaycı, 31 Mart yerel seçim süreci başladığı andan itibaren de Bartın Belediye Başkanlığı adaylığında adı geçen ilk isimler arasında yer aldı.

Davaya olan inançla çalışıyor

14 Mayıs Milletvekili Seçimlerinde de birinci sıra milletvekili adayı olması beklenirken mevki ve makam derdinde olmadığını ikinci sıra milletvekili adayı olarak bir kez daha kanıtlayan Kalaycı, Bartın’da Cumhur İttifakının kesinleşerek MHP’nin adayıyla seçime girilmesi kararı sonrasında aynı düstur ve anlayışla siyasi çalışmalarına ara vermeden devam etti. AK davanın her zaman önde gelen neferleri arasında yer alan Kalaycı, İl Genel Meclisi Birinci Sıra Adayı olurken çalışmalarını şuanda bu yönde gerçekleştiriyor.

Amacı Bartın’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en büyük katkıyı verebilmek

Bu kapsamda ilçe, belde, köy, şehir merkezi demeden vatandaşlarla buluşan Kalaycı, Bartın’dan partisine ve lider Cumhurbaşkanı Erdoğan’a daha büyük katkı sağlayabilmek için vatandaşlardan destek istiyor. Bartın’da Merkez İlçeden İl Genel Meclisine gireceği kesin olsa da Turhan Kalaycı, listedeki daha fazla ismi AK Parti’den Meclise sokabilmek adına tüm gayreti ve çabayı gösteriyor.

Koltuk sevdalısı bir siyasetçi olmadığını herkese gösteriyor

 “Ben her zaman AK davanın ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi oldum. Partim bana nerede ihtiyaç duyarsa ve nerede görev verirse ben tüm gayretimle partim ve Sayın Cumhurbaşkanımız için var gücümle çalışmaya devam ederim” diyen Kalaycı, sadece bu düstur ve anlayışını değil, koltuk sevdalısı bir siyasetçi olmadığını da bu seçim çalışmalarında herkese göstererek halkın büyük takdirini topluyor.