Hakkı Arslan için Arıt'ta kuran okutuldu

Sevenleri bir kez daha dualar etti

Hakkı Arslan için Arıt'ta kuran okutuldu

Haber Merkezi

28 Aralık'ta geçirdiği beyin kanaması sonucu Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri ve Amasra GMİS Eski Şube Başkanı Hakkı Arslan için vefatının 7. Gününde baba ocağı Arıt Köyü’nde Kuran okutuldu.

28 Aralık'ta geçirdiği beyin kanaması sonucu Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri ve Amasra GMİS Eski Şube Başkanı Hakkı Arslan için vefatının 7. Gününde baba ocağı Arıt Köyü’nde Kuran okutuldu. Arıt Merkez Camiinde okutulan Kuran-ı Kerim’e Hakkı Arslan’ın ailesinin yanı sıra GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ, GMİS Amasra Şube Başkanı Ertan Kaya ve Yönetim Kurulu, Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş ve Yönetim Kurulu, maden işçileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. sevenleri Hakkı Arslan için bir kez daha dualar etti.

BEYİN ANEVRİZMASI GEÇİRMİŞTİ

Hakkı Arslan, vücudunda uyuşma ve his kaybı yaşadığını yanındakilere bildirmesi üzerine hemen ambulans ile Bartın Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Ambulansta ki ilk tedavisinin ardından Bartın Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.  İl bulgulara göre beyin anevrizması geçirdiği tahmin edilen Hakkı Arslan’ın Daha ileri tetkikler için tomografisi çekilip  tedavisi tomografi sonuçlarına göre devam edecekti. Arslan tedaviye cevap vermeyince yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı.  Arslan’ın beyin ölümü gerçekleşirken hastane yetkilileri bir süre sonra madencileri ve sevenlerini derinden sarsacak acı haberi vermişti.