Güner'den et ve süt işletmesinde inceleme

Bartın Valisi Sinan Güner, Abdipaşa Beldesi Kayabaşı köyünde faaliyette bulunan Kağıtçı Et ve Süt Ürünleri İşletmesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Güner incelemede kaliteli ve sağlıklı süt üretilmesinin önemli olduğunu ifade etti. Öte yandan Kozcağız Engelliler Derneği de Sinan Güner'e ziyarette bulundu.

Güner'den et ve süt işletmesinde inceleme

Bartın Valisi Sinan Güner, Abdipaşa Beldesi Kayabaşı köyünde faaliyette bulunan Kağıtçı Et ve Süt Ürünleri İşletmesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemelerde Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder ve Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez de yer aldı. İlimizin ilk ari işletmesi olmaya aday, 35 büyükbaş hayvan kapasiteli süt sığırı işletmesi hakkında işletme sahipleri Ahmet ve Osman Kağıtçı kardeşlerden bilgi alan Güner; hayvan sağlığının yanında, kaliteli ve sağlıklı süt üretilmesinin önemli olduğunu, ilimizde ari işletme sayısını arttırmayı hedeflediklerini ifade etti. Güner ayrıca işletme sahiplerine teşekkür etti.

Kozcağız Engelliler Derneğinden ziyaret

Öte yandan Kozcağız Engelliler Derneği Başkanı Mutlu Ünlü, Sinan Güner’i Valilikte ziyaret etti. Ziyarette, Dernek Başkanı Ünlü’den, derneğin tanıtımı ve çalışmaları hakkında bilgi alan ve engelli sporcularla ilgili bir süre istişarelerde bulunan Güner, toplumun her kesiminin engellilere karşı gereken saygı ve desteği göstermesi gerektiğini belirterek devlet olarak her zaman engelli bireylerin yanlarında olduklarını söyledi.