Fırıncıoğlu 'Trafik sorununu çözeceğiz'

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu, kent merkezindeki trafik sorununun çözümü için yeni dönem projeleri arasında yer alan Yeni Trafik Master Planı Projesinin detaylarıyla ilgili açıklama yaptı.

Fırıncıoğlu 'Trafik sorununu çözeceğiz'

Yaya ve taşıt köprüleri, yeni çevreyolu ve kavşak düzenlemeleri, akıllı ulaşım altyapısı toplu taşıma iyileştirmeleri, yaya ve bisiklet yolları, trafiği hafifletme stratejileri, çevresel duyarlılıkdan oluşan Trafik Master Planı projesinin Bartın’a vizyon katacağını belirten Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fırıncıoğlu, bu projeleri hayata geçirebilmek için 31 Mart seçimlerinde Bartın Halkından destek istedi.  

“Bu Vizyon Projeleri Cumhur İttifakının Gücüyle Yapacağız”

Proje ile ilgili bilgi veren Fırıncıoğlu, şu ifadeleri kullandı; “Şehrimizde yaşayan herkesin güvenliğini ve konforunu sağlamak amacıyla, modern ve sürdürülebilir bir trafik sistemini hedefliyoruz. Bu doğrultuda, bir Trafik Master Planı oluşturmak üzere harekete geçiyoruz. Yaya ve taşıt köprüleri, yeni çevreyolu ve kavşak düzenlemeleri, akıllı ulaşım altyapısı toplu taşıma iyileştirmeleri, yaya ve bisiklet yolları, trafiği hafifletme stratejileri, çevresel duyarlılıkdan oluşan bu Trafik Master Planı, şehrimizin gelecekteki ihtiyaçlarını karşılamak, trafik akışını iyileştirmek ve çevresel sürdürülebilirliği desteklemek amacıyla kapsamlı bir strateji sunacak. Bu kapsamda Yalı ve Orduyeri trafiğini bitirecek Orduyeri’ne araçla geçilebilecek Gazhane bölgesinden yaya ve araçların kullanabileceği bir köprü, yeni hastaneden Karaköy’e bağlanan bir köprü, BALMAR karşısından Kaynarca’ya yaya köprüsü, Vefa Park’tan Sıtmayanı’na bir yaya köprüsü,  Kırtepe Mahallesi’ndeki Sağlık Müdürlüğü yerine kent merkezindeki araç kalabalığını azaltacak 750 araçlık otopark, Bartın kent merkezinden başlayarak ırmak kenarından Bartın Boğazı mevkiine kadar uzanacak olan 10 kilometrelik bisiklet ve yürüyüş yolu ile İnkumu tüneli ve otopark projesini hayata geçireceğiz. Bu vizyon projeleri Cumhur İttifakının gücüyle yapacağız. Birlikte başaracağız” dedi.