Cumhur İttifakı tam kadro sahada

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz'la birlikte önümüzdeki yerel seçimlere son 2 hafta kala çalışmalarına ara vermeden devam eden Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Cumhur İttifakı tam kadro sahada

Esnaftan ve vatandaşlardan gelen taleplerin çözümü için ilgili müdürlüklere talimat veren Başkan Fırıncıoğlu, yapılması planlanan projeler hakkında da bilgiler verdi. Ziyaretleri sonrası açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu; “ Kentimizi  şeffaf bir yönetim anlayışıyla, ortak akılla ve istişarelerle yönetiyoruz. Bartın’ımızda bugüne kadar yapılan tüm çalışmalarda değerli hemşehrilerimizin de payı var. Bizler halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Onların bizlere ilettiği görüş ve öneriler büyük önem ifade ediyor. Esnaflarımızdan, vatandaşlarımızdan gelen önerileri dinlemek ve bunları hayata geçirmek bize çok büyük mutluluk veriyor. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

“Her zaman esnaf odalarımızın yanındayız”

Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ayrıca Ramazan dolayısıyla Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası, Bartın Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası, Bartın Berberler Kuaförler Esnaf Odası ve oda üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. İftar sonrası Bartın için yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler veren Fırıncıoğlu, Oda Başkanları ve üyeleriyle istişarelerde bulundu. Program sonrası değerlendirme yapan Fırıncıoğlu; “Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanı Sayın Ayhan Tepe, Bartın Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Sayın Barış Özkan, Bartın Berberler Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Sayın Cemal Zeybek ve odalarımızın değerli üyeleri esnaf kardeşlerimizle iftar programında bir araya geldik. İftar sonrası Bartın’ımızı, Bartın’ımız için yaptığımız projelerimizi ve yeni dönem için planladığımız 35 yeni çalışmayı konuştuk. Bartın Belediyesi olarak esnaflarımızın sorunlarının çözümüne katkı sunmak adına her zaman esnaf odalarımızla koordine halinde olmaya devam edeceğiz Destekleri ile bizlere güç veren kıymetli kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Sağlıkçılara Tıp Bayramı ziyareti

Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu yine Milletvekili Aldatmaz ve AK Parti ile MHP’nin Bartın teşkilatları üyeleriyle birlikte  14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Bartın Devlet Hastanesi’ni, Bartın Şehit Cem Kanbur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni, Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni, Bartın Yaşam Tıp Merkezi’ni, Özel Aktıp Hastanesi’ni, Bartın Tabip Odası’nı, Bartın İl Sağlık Müdürlüğü’nü, Kırtepe Aile Sağlığı Merkezi’ni, doktorları ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Sağlık, huzurun ve mutluluğun vazgeçilmez unsuru olduğunu belirten Fırıncıoğlu, şunları söyledi:

“14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik. Bu kapsamda; Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sayın Özkan Pulat’ı Bartın Tabip Odası Başkanı Dr. Sayın Uğur Saçu’yu, Bartın Şehit Cem Kanbur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Sayın Elif Çelik’i, Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Sayın K.Vecdi Çavuşoğlu’nu, Bartın İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Sayın Ahmet Cebeci, Bartın Yaşam Tıp Merkezi Şirket Müdürü Dr. Sayın Hüsamettin Ergin’i, Özel Aktıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sevban Karakoç’u, Kırtepe Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek, doktorlarımızın, sağlık personelimizin bayramlarını kutladık. Sağlık, huzurun ve mutluluğun vazgeçilmez unsurudur. İnsan sağlığı ve mutluluğu için gece gündüz demeden, zaman ve mekân kavramını gözetmeksizin çalışan hekimlerimizin ve diğer sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri gayret ve fedakârlıklar her türlü övgünün üzerindedir. Karşılaştıkları türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerinin icrasında yurttaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretleri bizler için iftihar kaynağıdır. Cansiperane görev yapan tüm sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramı”nı kutluyor; onlara sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Cumhur İttifakı tam kadro sahada
Cumhur İttifakı tam kadro sahada
Cumhur İttifakı tam kadro sahada
Cumhur İttifakı tam kadro sahada