Cumhur İttifakı seçim konvoyu yapmayacak

Pazar günü yapılacak yerel seçimlere artık sayılı günler kala Cumhur İttifakı, seçimin aynı zamanda Ramazan ayına denk gelmesi dolayısıyla her seçimde geleneksel olarak yapılan araç konvoyunu bu seçim yapmamaya karar verdi. Normal şartlarda seçim çalışmasının son günü yapılan araç konvoyunu Cumhur İttifakı vatandaşları Ramazan gününde rahatsız etmemek ve trafik yoğunluğu oluşturmamak amacıyla yapmayacak.

Cumhur İttifakı seçim konvoyu yapmayacak

Pazar günü yapılacak yerel seçimlere artık sayılı günler kala Cumhur İttifakı, seçimin aynı zamanda Ramazan ayına denk gelmesi dolayısıyla her seçimde geleneksel olarak yapılan araç konvoyunu bu seçim yapmamaya karar verdi. Normal şartlarda seçim çalışmasının son günü yapılan araç konvoyunu Cumhur İttifakı vatandaşları Ramazan gününde rahatsız etmemek amacıyla yapmayacak. İttifakın bileşenleri AK Parti ve MHP kararı “Seçim yarışlarının son günü yapılan araç konvoyunun mübarek Ramazan ayında kıymetli vatandaşlarımızı rahatsız etmemek ve trafik yoğunluğu oluşturmamak adına Cumhur İttifakı olarak yapılmaması kararı alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” sözüyle duyurdu.

Fırıncoğlu’ndan Aladağ’da seçim turu

Öte yandan Cumhur İttifakının Adayı Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu da seçim çalışmalarına hız verdi. Başkan  Fırıncıoğlu, Aladağ Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Fırıncıoğlu, Aladağ Mahallesi’nin ardından Gecen Mahallesi Muhtarlığı tarafından geleneksel hale getirilen Gecen Mahallesi Büyük İftar Programına katıldı. Vatandaşlarla sohbet ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Fırıncıoğlu, talep ve önerileri dinledi. Programları sonrası değerlendirme yapan Başkan Fırıncıoğlu; “Aladağ Mahallesi’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hizmet/eser siyaseti için destekleriyle gücümüze güç katan mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Aladağ Mahallesi ziyaretimizin ardından Gecen Mahallesi Muhtarlığı tarafından geleneksel hale getirilen Gecen Mahallesi Büyük İftar Programına katılarak orucumuzu mahalle sakinlerimizle açtık. Yüce rabbim tutulan oruçları, yapılan duaları kabul eylesin. İftar programının düzenlenmesinde emekleri olan herkese teşekkür ederim. Kararlılığını bugün bir kez daha bizlere gösteren hemşehrilerime saygılar sunuyorum” dedi.

Hastalara geçmiş olsun ziyareti

Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam eden hastaları da ziyaret eden Fırıncoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların durumları ile ilgili bilgiler alan Fırıncıoğlu, hasta yakınlarıyla da sohbet ederek ihtiyaç duyulduğunda her zaman Bartın Belediyesi olarak yanlarında olduklarını belirtti. Başkan Fırıncıoğlu, hastane personeliyle de selamlaşarak işlerinde kolaylıklar diledi. Ziyaretleri sonrası açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu; “Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam eden hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Vatandaşlarımızın yanında olduğumuz her an, bizim için en kıymetli ve en değerli andır. Rabbim hastanede yatan tüm hastalarımıza acil şifalar, yakınlarına sabır ve kolaylık versin” şeklinde konuştu.

Kütüphaneler Haftasını kutladı

Seçim çalışmaları arasında bir mesaj yayınlayarak Kütüphane Haftasını da kutlayan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Her yıl Mart ayının son haftasını, insanlarımıza okuma alışkanlığını kazandırmak, kitap sevgisini artırmak ve kütüphanelerin gelişmesi için halkı bilinçlendirmek üzere Kütüphaneler Haftası olarak kutlamaktayız. Kütüphaneler, toplumun kültür ve medeniyet birikiminin en önemli hazinesidir. Bilgi çağında olmamıza ve farklı teknolojik depolama yöntemlerinin var olmasına rağmen, kitaba ve kütüphaneye olan ihtiyaç halen devam ediyor. Bu anlamda bilgiyi doğru, düzenli ve fırsat eşitliği içerisinde ücretsiz olarak, her yaştan insanımıza sunan kütüphanelerin toplum içindeki rolleri oldukça önemlidir. Kütüphaneyle yolu kesişen bir gençlik yetiştirmek, kuşkusuz ki ülkemizin refah yarınlarının teminatı olacaktır. Bu nedenle kütüphanelere yapılacak her türlü desteği sosyal sorumluluğun bir parçası olarak değerlendirmek gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta kütüphanecilerimiz olmak üzere herkesin Kütüphane Haftası’nı kutluyorum. Bu anlamlı haftanın; çocuklarımıza evde kalarak kitap okuma alışkanlığı kazandırmasını, bilgiye ve öğrenmeye olan ilgiyi artırmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Aldatmaz’la TOKİ kanalizasyon çalışmasını inceledi

Seçim çalışmalarının yanı sıra Bartın Belediyesince şehir merkezinde yapılan çalışmaları da takip eden Fırıncoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’la Dallıca bölgesinde bulunan Yeni TOKİ konutlarında başlatılan alt yapı çalışmaları inceledi. Alt yapı çalışmalarının hızla devam etiğini ve  3 bin 600 metrelik kanalizasyon hattı çalışmasının 270 metresinin tamamlandığını belirten Fırıncıoğlu, “Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Dallıca bölgesinde bulunan yeni TOKİ konutlarının kanalizasyon sorununun çözümü için başlatılan hat çalışmaları devam ediyor. Şuana kadar toplamda 3.600 metrelik kanalizasyon hattı çalışmasının 270 metresini bitirdik.  Çalışmaları kısa sürede tamamlayarak, bu konutlarımızın kanalizasyon sorununu ortadan kaldırmış olacağız.  Görevli personelimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

2 mahalledeki bakım ve onarım devam ediyor

Orta Mahalle ve Kırtepe Mahallesi’nde hasar gören yollarda bakım onarım çalışmasıyla da ilgili bilgi veren Fırıncıoğlu; “Belediye olarak düzenli şekilde mahalle yollarımızı bakımdan geçiriyoruz. Bu kapsamda Orta Mahalle ve Kırtepe Mahallesi’nde çeşitli sebeplerden dolayı hasar gören yollarımızı sorunsuz hale getirildi. Ulaşımda herhangi bir sıkıntı oluşmaması ve halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak adına hasar gören tüm bölgelerde bakım onarım çalışmalarımız devam edecektir. Emeği geçen personelimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Erenler Mezarlığında bayram temizliği

Ramazan Bayramı dolayısıyla şehir merkezindeki mezarlıklarda yürütülen bakım ve onarım çalışmalarıyla ilgili de açıklamada bulunan Fırıncıoğlu “Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Erenler Mezarlığı’nda bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşlarımızın manevi duygularını yoğun şekilde yaşadığı mezarlık alanlarını temiz ve huzurlu bir ortam haline getirmek adına özveriyle çalışan personelimize teşekkür ediyorum” sözleriyle Erenler Mezarlığındaki bayram hazırlıklarını aktardı.

 

 

Cumhur İttifakı seçim konvoyu yapmayacak
Cumhur İttifakı seçim konvoyu yapmayacak
Cumhur İttifakı seçim konvoyu yapmayacak
Cumhur İttifakı seçim konvoyu yapmayacak
Cumhur İttifakı seçim konvoyu yapmayacak
Cumhur İttifakı seçim konvoyu yapmayacak
Cumhur İttifakı seçim konvoyu yapmayacak
Cumhur İttifakı seçim konvoyu yapmayacak