CHP'Lİ BANKOĞLU: BİZE 'BİZİM MEHMET' LAZIM

CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu yerel seçim çalışmaları kapsamında Abdipaşa beldesindeydi.

CHP'Lİ BANKOĞLU: BİZE 'BİZİM MEHMET' LAZIM

 

CHP Ulus İlçe Başkanı Nazime Bayraktar, Abdipaşa Belde Başkanı Ali Çomak, Abdipaşa Belde Başkan Adayı Mehmet Şahin, belediye meclis adayları ve parti üyeleri ile birlikte CHP Abdipaşa seçim koordinasyon merkezinde yapılan toplantının ardından sanayi sitesi ve Abdipaşa merkezde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

GENÇ NÜFUS AZALIYOR

Abdipaşa’da çok büyük sorunlar olduğunu ve bölgenin göç vermesinden dolayı genç nüfusun gittikçe azaldığını belirten CHP’li Bankoğlu şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin rantçı değil halkçı belediyecilik anlayışıyla, Abdipaşa’da yıllardır devam eden göç sorununu sona erdirmek ve Abdipaşa’daki vatandaşlarımızın kalkınmasını sağlayarak istihdam yaratacak projelerimiz hazır. Abdipaşa sürekli göç veren ve üretemez hale gelmekle karşı karşıya olan bir beldemiz. Başkan adayımız Mehmet Şahin çok çarpıcı bir örnek verdi. Beldemizin son bir ayına baktığımızda sadece 1 doğum gerçekleşirken 7 hemşehrimiz vefat etti. Bu basit istatistik bile durumun vahametini gözler önüne koyuyor. Gittikçe azalan ve kalkınması zora giren bir nüfusa sahip. Ekmek için, aş için çalışmak yerine Aşıklar Köprüsü yapılmış. Doğalgaz vaadi ile oyaladıkları hemşehrilerimizin acil ihtiyaçları var. Abdipaşa’yı cazibe merkezi haline getirip bölgedeki işsizliğin önüne geçmenin yolu ise rantın değil üretiminin önünü açmaktır. Abdipaşa’ya önce sevgiyi, saygıyı getireceğiz diyen belediye başkan adayımız Mehmet Şahin’in projeleri ile Abdipaşa hak ettiği yere gelecek.”

“BİZİM MEHMET” ABDİPAŞALILARA EMANET

Yoksulluk ve yolsuzluktan dolayı Abdipaşa’nın nefes alamaz hale getirilerek geride kaldığını söyleyen Bankoğlu yaptığı açıklamada, “Belediye başkan adayımız Mehmet Şahin’in lakabı ‘Bizim Mehmet’. Burada doğdu, burada büyüdü, çocukluğu, gençlik yılları burada geçti. Artık sizin Mehmet, hepimizin Mehmet’i olmaya talip. Abdipaşalı hemşehrilerimizin ihtiyacı olan işsizliği, yoksuzluğu, yolsuzluğu önleyecek ve üretimi artıracak projelerimiz hazır. Abdipaşa’nın evladı ‘Bizim Mehmet’i Abdipaşalılara emanet ediyoruz. Bu güzel beldemizin değerleri, potansiyeli ortaya çıksın, doğduğumuz yer doyduğumuz yer olsun diyenlerin adresi CHP adayı Mehmet Şahin olsun.” dedi.