Belediye TİS'de imzayı attı

Bartın Belediyesi'nde çalışan 118 kadrolu personeli ilgilendiren Toplu Sözleşme görüşmeleri tamamlanarak, imzalar atıldı.

Belediye TİS'de imzayı attı

Bartın Belediyesi’nde çalışan 118 kadrolu personeli ilgilendiren Toplu Sözleşme görüşmeleri tamamlanarak, imzalar atıldı. Sendika temsilcileri ile yapılan toplu iş sözleşmesine göre işçilerin ücret, sosyal hak ve ikramiyelerinde iyileştirmeler yapıldı. İmza törenine Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yanı sıra Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş, Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Gazek, Sendika İl Disiplin Kurulu Üyesi Derya Düzoğlu, Belediye Meclis Üyesi Tuncay Maden, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Vekili Metin Doğruöz katıldı.

Akın: “Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyorum”

İmza töreni sonrası değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren gece gündüz demeden şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerin her zerresinde işçi kardeşlerimizim emeği ve alın teri var. Göreve geldiğimiz günden beri işçimizin alın teri kurumadan ücretlerinin ödenmesi noktasında üzerimize düşeni yaptık. Yapmış olduğumuz toplu iş sözleşmesinde de personelimizin hak ettikleri zam oranını alabilmeleri adına ne gerekiyorsa yaptık. 118 kadrolu işçimizi kapsayan toplu iş sözleşmesini karşılıklı olarak imzaladık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.