Başkan, Köypark proje alanında incelemede bulundu

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Hürriyet Mahallesi'nde belediyemize ait 113 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek olan KöyPark proje alanında incelemede bulundu.

Başkan, Köypark proje alanında incelemede bulundu

Türk Dünyası Müzesi projesini de içerisinde barındıran projenin son durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Akın, gerekli talimatları verdi. İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Hürriyet Mahallesi'nde belediyemize ait 113 bin metrekarelik alanda hayata geçireceğimiz içerisinde Türk Dünyası Müzesi projesini de barındıran KöyPark proje alanında incelemede bulundum. Bir süre önce altyapı çalışmaları ile startını verdiğimiz bu güzel projemizin çevre duvarın oluşturulması ile ilgili çalışmaları devam ediyor. Daire müdürlerimizle gerçekleştirmiş olduğumuz incelemede yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Köypark Projesi Konuşuldu

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Satı Arslan’ı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, yapım çalışmaları devam eden KöyPark projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Projenin detaylarıyla ilgili Muhtar Arslan’a bilgi veren Akın, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte projenin Bartın’a değer katacağını ifade etti. Bartın’a önemli projelerin kazandırıldığını ve Köypark projesinin de bunlardan bir tanesi olacağını ifade eden Muhtar Arslan ise mahallede gerçekleştirilen çalışmalar için teşekkür etti.