Başkan'dan 400 bin TL prim sözü

Bugün oynanacak olan Bartınspor-Amasyaspor maçı için Kayseri'ye giden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, maç öncesi Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan be futbolcuları ziyaret etti.

Başkan'dan 400 bin TL prim sözü

Bugün oynanacak olan Bartınspor-Amasyaspor maçı için Kayseri’ye giden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, maç öncesi Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan ve futbolcuları ziyaret etti.

Başkan Akın, takıma 3.Lige çıkışması halinde Bartın Belediyesi olarak 400 bin TL prim sözü verdi.

Konuyla ilgili açıklamasında Başkan Akın, “Bugün saat 15.00’da Kadir Has Stadyumu’nda önemli bir maça çıkacak olan temsilcimiz Bartınspor’umuza destek olmak için Kayseri iline giderek Bartınspor Başkanı Sayın Serkan Yurtaçan’ı, Yönetim Kurulu Üyelerini, Bartınspor Teknik Direktörü Gökhan Baladin’i, teknik ekibi ve futbolcularımızı Valimiz Sayın Sinan Güner ile birlikte kaldıkları otelde ziyaret ettik.

Belediye Başkan Yardımcımız Necmi Balık, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir ve TSO Başkanımız Halil Balık’ın da hazır bulunduğu ziyarette karşılaşma öncesi takımımıza 3.Lige çıkılması halinde Bartın Belediyesi olarak 400 bin TL prim sözümüzü verdik.

Play-Off karşılaşmasında takımımıza başarılar diliyoruz. Her zaman olduğu gibi bugün de takımımızın yanındayız. Futbolcular başta olmak üzere tüm Bartınspor camiamıza başarılar temenni ediyorum” dedi.

Başkan'dan 400 bin TL prim sözü
Başkan'dan 400 bin TL prim sözü
Başkan'dan 400 bin TL prim sözü
Başkan'dan 400 bin TL prim sözü