Bartın Gençlik ve Spor il müdürlüğüne Halil Akkaş atandı

Bartın Gençlik ve Spor il müdürlüğüne Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Atletizm Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Atlet Halil Akkaş atandı.

Bartın Gençlik ve Spor il müdürlüğüne Halil Akkaş atandı

 

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev değişikliği oldu. Yaklaşık 11 yıldır Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü’nde aktif olarak il müdürü olarak görevini yürüten Ali Özdemir’in yerine atama yapıldı. Milli formayı 16 yıl boyunca başarıyla taşıyan ve birçok başarıya imza atarak kürsüye çıkan Halil Akkaş, Bartın’a Gençlik ve Spor il Müdürü olarak atandı.

Halil Akkaş kimdir?

1983 Kütahya doğumlu Akkaş, sporculuk kariyerinde 16 yıl boyunca milli formayı sırtından çıkarmazken, 4 Universiade şampiyonluğu, bir Avrupa Salon üçüncülüğü, iki kez dünya dördüncülüğü, bir Avrupa 10,000 Metre Kupası ikinciliği, bir Akdeniz Oyunları üçüncülüğü gibi bir çok başarıya imza attı. Akkaş, ayrıca 1 mil, 2000 metre, 3000 metre, 3000m engelli, 1500 metre salon, 3000 metre salon ve 5000 metre salonda toplam 26 kez Türkiye rekoru kırdı. Üç ayrı Olimpiyat ’ta forma giyen Halil Akkaş, Rio 2016 sonrasında aktif atletizm kariyerini sonlandırmıştı.