'BARTIN DEĞİŞECEK, TÜRKİYE DEĞİŞECEK!'

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya parti örgütüyle birlikte Bartın Merkez'de esnaf ziyaretleri sonrası sivil toplum kuruluşları ile temaslarda bulundu.

'BARTIN DEĞİŞECEK, TÜRKİYE DEĞİŞECEK!'

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya parti örgütüyle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Bartın Merkez’de esnaf ziyaretleri sonrası sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Ranttan değil halktan yana, şeffaf, katılımcı ve israfa, yalana, yolsuzluğa karşı duran belediyecilik anlayışının Bartın’ı ileriye taşıyacağını ifade eden CHP’liler pazar yerinde yurttaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

BARTIN’DA EKONOMİK BUHRAN DAHA AĞIR HİSSEDİLİYOR

Bartın’ı daha da geliştirerek ileriye taşıyacak projelerini vatandaşlara anlatmak için bir araya geldiklerini söyleyen CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya ve ekibiyle Bartın’ın hak ettiği değere kavuşacağını belirterek, “Bugün eski yeni milletvekillerimiz, sayın bakanımız, değerli adayımız ve CHP’li yol arkadaşlarımızla hemşehrilerimizi dinledik, hedeflerimizi anlattık. Halkımızın bizlere gösterdiği ilgi ve teveccüh gurur verici. Uzun yıllar Bartın’a hizmet etmiş, belediye başkanlığı ardından dört dönem milletvekilliği ile çok deneyimli ve Bartın’ı tanıyan, sorunları bilen bir adayımız var. Rıza Yalçınkaya herkesin tanıdığı, saygı duyduğu bir isim. Yaptığı hizmetlerden dolayı Bartın halkının büyük bir memnuniyeti var, yapacaklarından dolayı da büyük bir heyecan var. Bugün pazar yerinde ve merkezde bir araya geldiğimiz herkes, hükümetin sabredin tavsiyesine karşı tepkisini dile getirdi. Ekonomik krizin günden güne ne kadar büyüdüğünü, çoğunluğu 10 bin liraya mahkûm edilmiş emekli vatandaşlarımızın durumunu konuştuk. Daha şimdiden açlık sınırıyla aynı düzeye gelmiş asgari ücretlinin kıt kanaat geçinmeye çalışması daha doğrusu geçinemeyen vatandaşlarımızın durumunu bir kez daha gördük. Hele ki Ramazan ayında hükümetin yarattığı ekonomik buhranın daha da ağır hissedildiğine bir kez daha şahit olduk. Bizleri derinden üzen en önemli şey ise hem yaşlı hem de genç vatandaşlarımızın yaşadığı haklı kaygı. Halka sürekli sabır telkin ederken israftan geri durmayan gittikçe de ipin ucunu kaçırmış bir hükümet var. 31 Mart’ta ülkemizi bu hale getiren AKP hükümetine bir mesaj vermek gerekiyor ve ben o mesajın öncelikle Bartın’dan verileceğine eminim. Her gün görüyor ve halkımızdan duyuyoruz ki Bartın’ın Rıza’sı var. Biz de halkımızın bu güvenine layık olup Rıza Başkanımızla çalışmaya devam edeceğiz. Biz hemşehrilerimizin hayatı kolaylaşsın, yüzü gülsün istiyoruz. Bartın değişecek, Türkiye değişecek.” dedi.

 

'BARTIN DEĞİŞECEK, TÜRKİYE DEĞİŞECEK!'
'BARTIN DEĞİŞECEK, TÜRKİYE DEĞİŞECEK!'
'BARTIN DEĞİŞECEK, TÜRKİYE DEĞİŞECEK!'
'BARTIN DEĞİŞECEK, TÜRKİYE DEĞİŞECEK!'
'BARTIN DEĞİŞECEK, TÜRKİYE DEĞİŞECEK!'