Bakan Yardımcısına ilk forma Yürekli'den

4 ay önce Ankara'da Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu'yla bir araya gelerek Bakan Yardımcısı Eminoğlu'na adının yazılı olduğu 74 numaralı Bartınspor forması hediye eden Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bartın İl Temsilcisi Soner Yürekli, Eminoğlu'nun Bartın ziyaretinde de kendisine eşlik etti.

Bakan Yardımcısına ilk forma Yürekli'den

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, spor yatırımları ve gençlerle buluşma başta olmak üzere bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunma amacıyla Bartın’a geldi. Valilik ziyaretiyle başlayan Eminoğlu’nun Bartın programında kendisine eşlik eden isimlerden biri de 5 Temmuz’da makamında bir araya geldiği Türkiye Gençlik Vakfı  (TÜGVA) Bartın İl Temsilcisi Soner Yürekli de yer aldı. Ankara’daki ziyaretinde kendisine yakın ilgi göstererek bir süre sohbet ettiği Eminoğlu’nu Bartın programında yalnız bırakmayan Yürekli, Valilik, Belediye ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaretlerinde yanında bulundu.

İki Bartınspor forması oldu

AK Parti ziyaretinde Enes Eminoğlu’na İl Genel Meclisi ve Bartınspor Başkanı Kenan Dursun tarafından adının yazılı olduğu 74 numaralı Bartınspor forması da hediye edildi. Ancak bu Eminoğlu’nun aldığı ilk Bartınspor forması olmadı. Bundan 4 ay önce Ankara’da makamında Soner Yürekli’yle bir araya gelen Eminoğlu, ilk formasını Yürekli’nin elinden aldı. Bartın’da hediye edilen formayla birlikte Enes Eminoğlu’nun iki Bartınspor forması olmuş oldu.