Aydemir'den Tunç'a nezaket ziyareti

AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'a Meclisteki makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Aydemir'den Tunç'a nezaket ziyareti

AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi,  TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a Meclisteki makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette Milletvekili Aydemir, “Adalet Komisyonu Başkanımız Yılmaz Bey, Meclisin yüz akı siması. Ara ara gelip ondan bir şeyler öğreniyoruz. Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Tunç çok genç olmasına rağmen olgunluğu ve birikimi ifade eden tarzıyla Türkiye Büyük Millet Meclisinde örnek simadır. Başkanımızın her hali iftiharlık bir kıvam ifade etmektedir” dedi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz Tunç ise, Milletvekili Aydemir’in Erzurum’la ilgili çalışmalarının çok değerli olduğunu söyledi ve “Biz de sizinle gurur duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.