Atınç Günal, pazaryeri esnafıyla buluştu

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Galla Pazarındaki kadınlara kahve ikram ederken kapalı pazaryerindeki esnafları da ziyaret ederek destek istedi. Günal, kurum ziyaretleri kapsamında ise Bartın Gençlik Spor İl Müdürü Halil Akkaş ve Bartın Tarım ve Orman İl Müdürü Yasin Önder'le makamında bir araya geldi.

Atınç Günal, pazaryeri esnafıyla buluştu

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Galla Pazarındaki kadınlara kahve ikram etti. Pazardaki kadınlarla bir süre sohbet eden ve onların Kadınlar Gününü kutlayan Günal, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle Emekçi kadınlarımızla bir araya geldik, kahve ikramında bulunduk. Kadınlarımıza mutlu, huzurlu ve özgürlük dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

Pazaryeri esnafının sorunlarını dinledi

Kapalı pazaryeri esnafını da ziyaret eden Atınç Günal, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşarak esnafı ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Günal, pazar yerinde alışveriş yapan halkla da sohbet etti. Göreve geldiğinde gerçekleştireceği projelerini anlatan Günal, esnaftan destek istedi.

Akkaş ve Önder’e ziyaret

Atınç Günal, kurum ziyaretleri kapsamında ise Bartın Gençlik Spor İl Müdürü Halil Akkaş ve Bartın Tarım ve Orman İl Müdürü Yasin Önder’le makamında bir araya geldi.  İYİ Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Timuçin Yakın ve Belediye Meclis üyesi adaylarının da olduğu ziyaretlerde Günal, Akkaş ve Önder’le fikir alışverişinde bulundu. Kurum müdürlerine 31 Mart’ta göreve geldiği takdirde Bartın’da gerçekleştirmek istediği projeleri aktardı. Günal, misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür etti.