Akman, Abdipaşa için İYİ olacak

İYİ Parti Bartın Abdipaşa Beldesinin Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) hizmete açıldı. İYİ Parti Bartın Abdipaşa Beldesi Belediye Başkan Adayı Orhan Akman Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı sonrasında beraberindeki heyet ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Akman, Abdipaşa için İYİ olacak

Yediden yetmişe her kesimden herkesin oylarına talip olan Orhan Akman'a İYİ Parti Bartın İl Başkanı Sinem Özüoklu, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Timuçin Yakın, İYİ Parti Amasra Belediye Başkan Adayı Levent Toprak ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Ceyda Sargın eşlik etti.

Bir eğitimci olarak en büyük yatırımın insana yapılacağını söyleyen İYİ Parti Abdipaşa Belediye Başkan Adayı Orhan Akman meslek hayatındaki başarılarını Belediyecilik alanında da göstereceğinin altını çizdi. Başkan Adayı Akman;“Bildiğiniz gibi Abdipaşa, Amasra, İnkumu gibi turist bölgelere Ankara, Karabük ve birçok ilden gelenlerin yol güzergahı üzerinde yer almaktadır. Ayrıca yük ve mal taşıyanların da güzergahı üzerindedir. Yol güzergahında olması bizi mutlu etmektedir. Ve ayrıca üzmektedir. Niçin üzmektedir? Abdipaşa'mızda turistik bir bölge olabilir. Bu konuda çalışmalıyız. Çevremizin yeşilliği, güzelliği buna imkan sağlamaktadır. Ülkemizin en büyük problemleri başında işsizlik ve göç gelmektedir. Gençlerimiz iş ve aş için gurbet ellere göç etmekte ve nüfusumuz her geçen gün azalmaktadır. Belediye seçildiğimizde bu konular önceliğimiz olacaktır. Ekonomik gelişim ve üretim için  ölü yatırımlar yapmayacağız. Hayatı canlandırıcı, gençlerimizi burada tutacağımız çalışmalar yapacağız. Gençliğin olmadığı yerde gelecek ve gelişme olamaz. Bir eğitimci olarak şunu söyleyeceğim. Ülkemizin en değerli varlığı siz insanlarımız ,halkımızdır. En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. İnsanlarımız gelişirse ülkemiz bölgemiz gelişir. Bunun en kötü örneğini Afrika kıtasında yaşayan insanların durumu göstermektedir. Zengin madenlere Afrika kıtası gelişmiş ülkeler tarafından sömürülmektedir. Ülkemizde bu tehlikeyle karşı karşıyadır. Niçin İyi Parti diye sorabilirsiniz. İYİ Parti dinimize bağlı milletimizin değerlerine bağlı ve hizmetine hazır, terörün her türlüsüne karşı bir partidir. İlkemiz dürüstlük ve adalettir. Ayrıca Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Cumhuriyete bağlıyız” ifadelerini kullandı.

Ziyarette sıkıntıları dinleyen  İYİ Parti'li Orhan Akman esnaf ve vatandaşlardan destek sözü aldı.