Yeniden Refah 'Türkiye'de iktidar değişikliği kaçınılmazdır'

Aylık İl Divan Toplantısına katılan Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, iktidarı sosyal adaletsizlik ve ekonomideki dengesizlik üzerinden eleştirerek 'Gidişatta gösteriyor ki artık Türkiye'de bir iktidar değişikliği kaçınılmazdır. O yüzden hepimiz herkesin hakkı, huzur ve refahı için mücadele etmeli ve Yeniden Refah Partisini iktidara taşımalıyız' dedi.

Yeniden Refah 'Türkiye'de iktidar değişikliği kaçınılmazdır'

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanlığı aylık İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi. Bartın Öğretmenevi Salonunda pandemi kuralları çerçevesinde yapılan toplantıya Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet  Aras, Çanakkale İl Koordinatörü Selim Tezcan, Bartın İl Koordinatörü Ömer Faruk Demir, Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç, Kadın Kolları İl Başkanı Gamze Erdal, Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem, Amasra İlçe Başkanı Muhammet Bayram, Kurucaşile İlçe Başkanı Sabri Ayaz, Ulus İlçe Başkanı Şenol Yılmaz, birim başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Gebiç: “Problemleri yerinde teşhis ettik”

Kuran’ ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziver Gebiç, Milli Görüş'ün ikinci 40 yılında, sorumluluklarımızın bilinciyle çalışmaya devam ediyoruz. Biz ilçe divan toplantılarımızı yapmak için gittiğimiz ilçelerde esnaf ziyaretleri de yapıyoruz. Bir dokunduk bin ah işittik. Problemleri yerinde teşhis ettik, reçetemizi anlattık. Partimizin durumunu anlatıp problemleri ajandamıza not ettik. Katıldığımız platformlarda dile getireceğiz, elimize imkan geçerse problemleri tek tek çözeceğiz. Yeniden Refah Partisi olarak ilçelerde ve il içinde yaptığımız ziyaretlerde gördüğümüz şudur; Yeniden Refah Partisi’ne halkımızın teveccühü çığ gibi artmaktadır” dedi.

Aras: “Buraya gelmemiz Allah’ın takdiri”

Toplantıda Necmettin Erbakan ile arasında geçen bir anısı paylaşan MKYK üyesi ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ise şöyle konuştu:

“Rahmetli cennet mekan Erbakan Hocam iftar için evimizi ziyarete gelmişti. 5 kişiydik, orucumuzu açtık namaz kıldık. Namaz bittikten sonra hocam sırtıma vurdu. “Başkan her namazdan sonra ellerini aç Yaradana dua et dua! Bizim bu davada ayaklarımızın sabit kalması bizim çok akıllı olduğumuzdan değil, profesör olduğumuzdan hiç değil Allah’ın bir takdiridir’’ dedi. Şimdi buraya da gelmenizde Allah’ın takdiridir. Kolay değildir buraya gelmek. İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür. İmansız olan paslı yürek, sinede yüktür. O iman getirdi sizi buraya.

“Bozuk tezgahtan düzgün mal çıkmaz”

Bozuk tezgahtan düzgün mal çıkmaz. Tezgahın başında apoletli de olsa sarıklı da olsa, başı kapalı da olsa bozuk tezgahtan bozuk mal çıkar. Üretim olmasa hayalinizdeki Leyla’yı göremezsiniz. 7 bin yıl önce Hz. Nuh bu gemiye binen kurtulur demişti. Halk bu gemi mi bizi kurtaracak demişti. Evet, o gün o gemi onları kurtardı. O gün 83 kişi vardı bugün 7 milyar kişi var. Çağımızın insanını milli görüş gemisi kurtaracak. Bizler tebliğ ile görevliyiz Allah öyle söylüyor.”

“Memleketin büyük emeğini yandaşlar yiyor”

Eline aldığı ekmekler üzerinden iktidarı, sosyal adaletsizlik ve ekonomideki dengesizlik üzerinden eleştiren Aras,

“İşte bu çalışan kesimin ekmeği, bu çalışan kesim 70 milyon mevcuda sahip. Bu işsiz ve yoksulun simidi, bunlar da 10 milyon kişi. İşte bu büyük ekmek ise hortumcuların, müteahhitlerin ve yandaşların ekmeği, peki bu büyük ekmeği yiyenler kaç kişi, 5.000 kişi. İşte görüyorsunuz memleketin ekmeğinin büyüğünü yandaşlar yiyorlar. Peki, kim çözecek bu adaletsizlik sorununu? Bu sorunu yandaşlar, mental yorgunluğu olanlar, metal yorgunluğu olanlar, ihale hesabı yapanlar, asla çözemez. Bu sorunu ancak dünyevi çıkar için değil ulvi idealler için siyaset yapanlar çözebilir, milli görüşçüler çözebilir” dedi.

“3 zarf siyaseti uyguluyorlar”

AK Partinin “3 zarf” siyaseti izlediğini ifade eden Aras; bu 3 zarf politikasının, siyasi bir hastalık olduğunu belirtti.  “1 eskileri suçla, 2 etrafını suçla, 3 sende kendinden sonrakine üç zarf hazırla” unsurlarından oluşan “3 zarf” siyasetini açıklayan Aras, “Bu gidişatta gösteriyor ki artık Türkiye’de bir iktidar değişikliği kaçınılmazdır. O yüzden hepimiz; herkesin hakkı, huzur ve refahı için mücadele etmeli ve Yeniden Refah Partisini iktidara taşımalıyız” dedi. Son olarak kendisi için isteyip çabalamak her kişinin işidir ama başkası için de isteyip çabalamak milli görüşçünün işidir. Bartın  milli görüş iktidarını ve milli görüş belediyeciliğini hak ediyor, bu bilinçle çalışmalarınıza yön verin.” ifadelerinde bulundu.

Merkez İlçeye bağlı köy temsilcilerinin belgelerinin Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem tarafından verilmesi ile toplantı basına kapalı olarak devam etti.

 


 

 

 

 

 

 

 

Yeniden Refah 'Türkiye'de iktidar değişikliği kaçınılmazdır'
Yeniden Refah 'Türkiye'de iktidar değişikliği kaçınılmazdır'
Yeniden Refah 'Türkiye'de iktidar değişikliği kaçınılmazdır'
Yeniden Refah 'Türkiye'de iktidar değişikliği kaçınılmazdır'
Yeniden Refah 'Türkiye'de iktidar değişikliği kaçınılmazdır'